PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΕΝΕΓΑΛΗ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 29/3

ΣΕΝΕΓΑΛΗ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 29/3

29 Μαρτίου 2022 - 07:15
Επαναληπτική αναμέτρηση στα μπαράζ της Αφρικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τη Σενεγάλη να υποδέχεται στο "Me Abdoulaye Wade" την Αίγυπτο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Πολύ μεγάλο ματς και κρίμα που δεν θα μπορέσουμε να απολαύσουμε μια εκ των δυο στο Μουντιάλ. Ένα αυτογκόλ στο πρώτο ματς δίνει το προβάδισμα στους "φαραώ", όμως η πρωταθλήτρια Αφρικής δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα. Είναι αλήθεια πως οι Αιγύπτιοι παίζουν πολύ κλειστά όταν έχουν προβάδισμα, όμως ένα γκολ θα ανοίξει το ματς. Πολύ ψηλά βρίσκουμε το Over 1,5 - 1.75
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Δεν θέλει ούτε στο ελάχιστον να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μην παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να γίνει η 2η ομάδα-κάτοχος τίτλου στην ήπειρό της, μετά την Ιταλία, που δεν θα συμμετάσχει στο κορυφαίο ραντεβού της υφηλίου. Οι παίκτες του Αλιού Σισέ οφείλουν να ανατρέψουν το 1-0 που ηττήθηκαν στην Αίγυπτο και σίγουρα το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι, μιας και η αντίπαλός τους είναι μια ομάδα που δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Σημαντική απώλεια ο τραυματισμός του στόπερ Ντιαλό της Παρί, ενώ εκτός είναι επίσης οι κίπερ Γκομίς και Ντιενγκ, όπως και ο εξτρέμ Ντιατά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μεντί – Σις, Κουλιμπαλί, Σισέ, Σεκ – Λόπι, Κουγιατέ, Γκεγιέ – Μανέ, Ντιεντού, Μπαλντέ.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Μπορεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας να μη κατάφερε να κάνει κάτι σημαντικό, όμως η Αίγυπτος και οι διεθνείς της είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στο κορυφαίο επίπεδο και να "λάμψουν". Πρώτα, βέβαια, οφείλουν να υπερασπιστούν στη Σενεγάλη το 1-0 από το πρώτο ματς. Οι δυο ομάδες είχαν παίξει και στον τελικό του Κόπα Άφρικα και οι "φαραώ" θέλουν αυτή τη φορά να είναι αυτοί που θα ξεσπάσουν σε πανηγύρια. Ο Κάρλος Κεϊρός έχει την ευκαιρία του να μετατραπεί από "αποδιοπομπαίος τράγος" σε "ήρωας". Τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Μαχμούντ Χαμντί, ενώ εκτός τέθηκε και ο Αμπντέλ Μονέμ (Α). Δεν υπολογίζονται οι Χεγκάζι (Α), Ταουφίκ (Α) και Σομπχί (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ελ Σενάουι – Γκαμπέρ, Ιμπραΐμ, Αλάα, Ασράφ – Ζίζο, Ελνένι, Αλ Σουλάγια – Τρεζεγκέ, Μοχάμεντ, Σαλάχ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet