ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 29/3

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ - ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 29/3

29 Μαρτίου 2022 - 07:07
Αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ της Λατινικής Αμερικής, με τη Βενεζουέλα να υποδέχεται στο "Estadio Cachamay" την Κολομβία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 02:30 (30/3) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Το ματς έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η Κολομβία θέλει διπλό και ταυτόχρονα απώλεια του Περού για να προλάβει την 5η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Η Βενεζουέλα θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική, όμως πέρα από το κίνητρο, υπάρχει και διαφορά ποιότητας. Θα πάμε στο διπλό με το 2 & Under 4,5 - 1.75
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Με άκρως αμυντικό σχήμα, η Βενεζουέλα δεν άντεξε και πολύ κόντρα στην πανίσχυρη Αργεντινή πριν λίγες ημέρες, γνωρίζοντας φυσιολογική ήττα με 3-0 εκτός έδρας. Στόχος της είναι να "χτίσει" μια ανταγωνιστική ομάδα για το άμεσο μέλλον. Ο Πέκερμαν είναι στο "τιμόνι" της ομάδας και στο τελευταίο ματς των προκριματικών θα παίξει χωρίς άγχος απέναντι στην Κολομβία, ενώ είναι πιθανό να γίνουν και αλλαγές. Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Ροσάλες και Τσανσελόρ, όμως πιθανότατα θα δούμε τους Ρινκόν και Σοτέλδο να ξεκινούν στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φαρίνιες – Ερνάντες, Φεραρέσι, Μακούν, Όσκαρ Γκονσάλες (Ναβάρο) – Ερέρα, Ρινκόν – Ζ. Μαρτίνες, Σοτέλδο, Ματσίς –  Ροντόν.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Μπορεί η Κολομβία να επιβλήθηκε με 3-0 της Βολιβίας την περασμένη αγωνιστική, όμως οι "καφετέρος" δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους αναφορικά με την 5η θέση, καθώς το Περού, παρά την ήττα στην Ουρουγουάη, είναι στο +1 και παίζει εντός με την αδιάφορη Παραγουάη. Ακόμα και έτσι, οι παίκτες του Ρεϊνάλδο Ρουέδα οφείλουν να κάνουν τη δουλειά τους στη Βενεζουέλα και να περιμένουν τα νέα από τη Λίμα. Απών θα είναι ο τιμωρημένος Κουαδράδο (Μ), αλλά και ο τραυματίας φορ Μορέλος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Οσπίνα – Μουνιός, Κουέστα, Τεσίγιο, Φάμπρα – Ουρίμπε, Κουέγιαρ (Μπάριος), Ροντρίγκες – Ντίας, Μπόρχα (Μουριέλ), Σινιστέρα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet