PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ - ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NATIONS LEAGUE 29/03

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ - ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NATIONS LEAGUE 29/03

28 Μαρτίου 2022 - 23:48

Ρεβάνς για τα Play Οut του Nations League, με το Καζακστάν να υποδέχεται τη Μολδαβία μετά το 2-1 της πρώτης αναμέτρησης. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δίκαιο φαβορί με βάση και την εικόνα στο πρώτο παιχνίδι το Καζακστάν. Αγωνιστικά υπάρχει μικρή διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη Μολδαβία όμως να βρίσκεται σε κακή κατάσταση, έχοντας τεράστια προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Ο άσος έχει πιθανότητες επαλήθευσης και αξίζει να ασχοληθούμε σε μία απόδοση κοντά στο 2.20 
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση το Καζακστάν, το οποίο μετράει δύο σερί νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια του, έχοντας αποκτήσει ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς απέναντι στους Μολδαβούς. Στο πρώτο παιχνίδι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, στην επανάληψη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, φτάνοντας στην ολική ανατροπή που του δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση. Αγωνιστικά εκτός θα παραμείνουν οι μέσοι Νουργκαλίεφ, Μουζικόφ και οι αμυντικοί αμυντικοί Ταϊκένοφ, Κάσιμ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σάτσκι - Μάλγι, Μαρότσκιν, Αλίπ - Σουγιουμπάγεφ, Ταγκιμπεργκέν, Αμπικέν, Νταραμπάγεφ, Μπιστρόφ - Σότκιν, Ζαϊνουτντίνοφ.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Από το κακό στο χειρότερο οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μετράνε 10 σερί ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, με το κυριότερο πρόβλημα να παραμένει η αμυντική λειτουργία. Πριν το παιχνίδι με το Καζακστάν, έδωσαν φιλικό προετοιμασίας απέναντι στη Νότιο Κορέα, γνωρίζοντας εύκολα την ήττα με 4-0 σε μία αναμέτρηση όπου το σκορ θα μπορούσε να έχει ξεφύγει. Σε επίπεδο απουσιών εκτός για τους Μολδαβούς θα παραμείνουν οι επιθετικοί Κοχοτσάρου, Σπάταρου, Άμπρος.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Ναμάσκο –  Μαράντιτς, Πόσμακ, Αρμάς - Ρέαμπτσιουκ, Ρεβένκο, Ράτσα, Ιονίτα – Νικολαέσκου, Καϊμακόφ, Πλάτιτσα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet