MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΟΛΩΝΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 29/3

ΠΟΛΩΝΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 29/3

29 Μαρτίου 2022 - 07:25

Αναμέτρηση για τα μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ ανάμεσα σε Πολωνία και Σουηδία. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες θα παλέψουν για το εισιτήριο που οδηγεί στα τελικά του Μουντιάλ. Με βάση τη λογική αλλά και την προϊστορία στα μεταξύ τους παιχνίδια, περιμένουμε και τις δύο ομάδες να ψάξουν γκολ στην αναμέτρηση, με το αμφίσκορο να είναι μία ασφαλή επιλογή. Ποντάρισμα στο G/G στο 2.05 
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΟΛΩΝΙΑ

Στον τελικό των μπαράζ βρέθηκαν οι Πολωνοί, οι οποίοι πήραν την πρόκριση άνευ αγώνα κόντρα στη Ρωσία και θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο στα τελικά του Μουντιάλ απέναντι στους Σουηδούς. Αγωνιστικά προέρχονται από την ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Σκωτία σε φιλικό προετοιμασίας, ενώ σε επίπεδο απουσιών εκτός θα παραμείνουν οι Μπάρτος Σάλαμον (A), Αρκάντιους Μίλικ (E), Κλιχ (Μ), Νταβίντοβιτς (A) και Ρίμπους (A). Αμφίβολος είναι ο  φορ της Φιορεντίνα, Πιάτεκ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Στσέζνι – Μπεντνάρεκ, Γκλικ, Μπερεζίνσκι – Κας, Κριχόβιακ, Ζουρκόβσκι, Ρέτσα–  Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι, Μόντερ.

ΣΟΥΗΔΙΑ

Η διαδικασία της παράτασης χρειάστηκε ανάμεσα σε Τσεχία και Σουηδία στα ημιτελικά των μπαράζ, με τις δύο ομάδες να τελειώνουν ισόπαλες στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού. Το γκολ για τη Σουηδία ήρθε στο 110’ από τον Ρόμπιν Κουάισον, με τον μέσο της Αλ-Ετιφάκ να χαρίζει την πρόκριση στην ομάδα του. Στον όμιλο η Σουηδία τερμάτισε πίσω από την Ισπανία συγκεντρώνοντας συνολικά 15 βαθμούς σε 8 παιχνίδια. Αγωνιστικά αμφίβολοι (αλλά με τις πιθανότητες υπέρ τους) για τους Σουηδούς δίνονται οι Μάρτιν Όλσον (Α) και Άλμπιν Έκνταλ (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Όλσεν –Ντάνιελσον, Λίντελεφ, Νίλσον, Κραφτ –Κλάεσον, Κ. Όλσον, Έκνταλ, Φόρσμπεργκ –Ισάκ, Κουάισον.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet