MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΕΚΟΥΑΔΟΡ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 30/3

ΕΚΟΥΑΔΟΡ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 30/3

29 Μαρτίου 2022 - 06:15

Αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ν. Αμερική. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 02:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Το ματς δείχνει κλειστό, η άμυνα είναι το όπλο της Αργεντινής, αναμένεται να κάνει μια επαγγελματική εμφάνιση και να πάρει τη νίκη, με το διπλό στο 2.00
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΚΟΥΑΔΟΡ

Από τις εκπλήξεις των προκριματικών στη Ν. Αμερική, η ομάδα του Γκουστάβο Αλφάρο βρίσκεται στην 3η θέση κι έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκριση του στα τελικά του Μουντιάλ. Η ήττα από την Παραγουάη αποδείχθηκε ανώδυνη καθώς ευνοήθηκε από τα άλλα αποτελέσματα. Σημαντική απουσία αυτή του φορ Βαλένσια, αλλά και του στόπερ Τόρες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γκαλίντες – Εστουπινιάν, Αρμπολέδα, Χινκαπιέ, Καστίγιο – Γκρουέσο, Μ. Καϊσέδο – Σαρμιέντο, Μένα, Πλάτα - Τ. Καϊσέδο.

 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα τελικά του Μουντιάλ ενώ είναι αήττητη στην προκριματική φάση. Ουσιαστικά έφτασε τις 1.000 μέρες χωρίς ήττα (τελευταία ήττα τον Ιούλιο του 2019), ο προπονητής Σκαλόνι αναμένεται να κάνει αλλαγές, θα παρατάξει όμως ανταγωνιστική ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μούσο – Μοντιέλ, Οταμέντι, Μαρτίνες, Ταλιαφίκο – Ντε Πάουλ, Ροντρίγκες, Παλάσιος – Οκάμπος, Άλβαρες, Μέσι.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet