MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΡΟΚΟ - Λ.Δ. ΚΟΝΓΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 29/3

ΜΑΡΟΚΟ - Λ.Δ. ΚΟΝΓΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 29/3

29 Μαρτίου 2022 - 05:08

Ρεβάνς  των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Αφρική. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, κάτι που δίνει ένα έξτρα προβάδισμα στους γηπεδούχους, το ματς δεν θα είναι εύκολο. Δύσκολα πάντως θα ξεφύγει το σκορ, τα 2-3 γκολ έχουν τύχη και απόδοση 1.98
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΡΟΚΟ

Πήρε 1-1 στο Κονγκό, σε ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε στο 76’, το κλίμα όμως είναι πολύ βαρύ, σε περίπτωση αποκλεισμού ο Βαχίντ Χαλίλχοντζιτς θα αποτελέσει παρελθόν. Ο Βόσνιος τεχνικός ζήτησε τη στήριξη των οπαδών, το καλό νέο είναι η επιστροφή του εξτρέμ Εζαλζούλι στις προπονήσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μπουνού – Χακίμι, Σάις, Αγκέρντ, Μασίνα, - Μπουφάλ, Άμραμπατ, Φαΐρ, Λουζά – Ελ Καμπί, Εν Νεσίρι.

 Λ.Δ. ΚΟΝΓΚΟ

Θα μπορούσε να είχε κερδίσει το Μαρόκο, προηγήθηκε στο 12’ με τον Ουίσα, ο οποίος έχασε τετ-α-τετ στη συνέχεια, ενώ ισοφαρίστηκε μετέπειτα για να μείνει και με 10 παίκτες. Δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον μέσο Ματουσάμι, ενώ θα λείψει και ο βασικός αριστερός μπακ Ν’ Γκοντά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Κιασουμπουά – Μαζουακού, Λουινταμά, Εμπεμπά, Αμάλ – Μπολασί, Μπαστιάν, Ακολό, Κακουτά – Μπακαμπού, Μποκανί.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet