MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΧΙΛΗ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 30/03

ΧΙΛΗ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 30/03

29 Μαρτίου 2022 - 07:09

Τελευταία αγωνιστική των προκριματικών (Ζώνη Ν. Αμερικής). Το ματς αρχίζει στις 02.30 π.μ. και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Η Χιλή πρέπει να κερδίσει για να παραμείνει στο «κόλπο» των μπαράζ. Από την άλλη, η Ουρουγουάη δεν «καίγεται» τόσο για το αποτέλεσμα, πανηγυρίζει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, λογικά δεν θα βάλει τα πόδια στη... φωτιά. Ο άσος μοιάζει με «μονόδρομο», προσφέρεται σε καλή τιμή. Δίνεται σε απόδοση 2.12.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΙΛΗ

Είναι στην 7η θέση, «κυνηγάει» την 5η που οδηγεί στα μπαράζ του Μουντιάλ. Απέχει 2 βαθμούς, ενώ στο «-1» βρίσκεται από την 6η Κολομβία. Άρα, πρέπει να κερδίσει τον αγώνα της, ενώ οι δύο άμεσοι αντίπαλοί της να μη νικήσουν στις αναμετρήσεις τους. Προς το παρόν, υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία με το Περού, λόγω καλύτερης επίθεσης. Όλα λειτουργούν εναντίον της, «πληρώνει» την κακή πορεία της. Στο τελευταίο ματς έχασε από τη Βραζιλία με 4-0 εκτός έδρας. Εκτός οι Μπράβο (Τ), Ντίας (Α), αμφίβολος ο Μαριπάν (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κορτές - Ίσλα, Μεδέλ, Ρόκο, Σουάσο - Αρανγκίς, Μπαέσα, Βιδάλ - Βάργκας, Σάντσες, Μοντεσίνος.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Είναι άνετη βαθμολογικά, εξασφάλισε το τελευταίο «εισιτήριο» για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τη νίκη με 1-0 επί του Περού εντός έδρας. Ο Αρασκαέτα ήταν ο «χρυσός» σκόρερ της, οδήγησε την Εθνική στην τέταρτη σερί παρουσία της σε Μουντιάλ. Ο Ντιέγκο Αλόνσο αντικατέστησε τον τεχνικό Ταμπάρες, μέτρησε «3 στις 3» νίκες, βάζοντας και ο ίδιος το λιθαράκι του για την πρόκριση. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βεσίνο (Μ), Ολιβέρα (Α) και Πελίστρι (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Ροσέτ - Αραούχο, Χιμένες, Γοδίν, Βίνια - Τορέιρα, Βαλβέρδε, Μπεντανκούρ, Αρασκαέτα - Νούνιες, Σουάρες.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet