MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 30/03

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 30/03

29 Μαρτίου 2022 - 23:36

Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Super League 2 στην Ελλάδα, με τον Απόλλωνα Πόντου να υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, με τον Πανσερραϊκό να έχει το μεγαλύτερο κίνητρο καθώς βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Αγωνιστικά ο Απόλλων Πόντου από την άλλη είναι σε καλή κατάσταση, κάνοντας την επιλογή σημείου αρκετά ριψοκίνδυνη. Επικρατέστερο σενάριο παραμένει το G/G στο 2.05 
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

Αήττητος στα τελευταία πέντε παιχνίδια του ο Απόλλων Πόντου, ο οποίο μετράει τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες, με αποτέλεσμα να έχει πάρει διαφορά τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0, φτάνοντας συνολικά τις 6 νίκες στο πρωτάθλημα και τους 26 βαθμούς. Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός για τους γηπεδούχους θα παραμείνουν κατά πάσα πιθανότητα οι Σουντουρά, Ρούνεϊ, Ενομό, Αμαραντίδης και οι Τσιμίκας, Μπαργκάν.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Σε δύσκολη κατάσταση ο Πανσερραϊκός, ο οποίος μετά την ήττα από τη Βέροια εντός έδρας με 1-0, παρέμεινε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 21 πόντους σε 24 αγωνιστικές. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια του έχει μόλις μία νίκη, αυτή απέναντι στον Ολυμπιακό Β εντός έδρας, ενώ μετρά τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια δεχόμενος τουλάχιστον ένα γκολ. Σε επίπεδο απουσιών εκτός για την ομάδα των Σερρών θα παραμείνουν οι Παπαβασιλείου και Κασμερίδης, ενώ αμφίβολοι είναι οι Βάντερσον και Μέσσι.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet