MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - ΧΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 30/03

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - ΧΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 30/03

30 Μαρτίου 2022 - 03:21
Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2, με τον Καραϊσκάκη να υποδέχεται στο Δημοτικό στάδιο Αγίων Αναργύρων τα Χανιά. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Οι γηπεδούχοι πραγματικά "καίγονται" για βαθμούς στην αναμέτρηση, μιας και είναι στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού και κάθε πόντος είναι "χρυσάφι". Τα Χανιά, από την άλλη, μπορεί να έχουν λίγες πιθανότητες για την κορυφή, όμως παίζουν πολύ καλά το τελευταίο διάστημα και με βάσει την εικόνα τους, είναι δίκαιο φαβορί στο παιχνίδι. Λογικό μοιάζει το διπλό - 2.10
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Επιστρέφει στην έδρα της μετά από ένα πολύ μεγάλο διπλό στη Ρόδο επί της ομώνυμης ομάδας και θα ψάξει ακόμα ένα σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι στα πολύ ισχυρά Χανιά. Η ομάδα της Άρτας έχει ως βασικό στόχο τη σωτηρία και αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει το πάνω χέρι, ούσα πάνω από τη ζώνη, έστω και οριακά. Η παράδοση κόντρα στην κρητική ομάδα δεν είναι η καλύτερη, όμως το ηθικό όλων είναι ανεβασμένο. Εκτός αποστολής ο άρρωστος Κρισμάρεβιτς (Μ), όπως και ο τραυματίας Τάμπας (Α).

ΧΑΝΙΑ

Μια ύστατη προσπάθεια να πλησιάσει την κορυφή θα κάνει η ομάδα των Χανιών στις αγωνιστικές που απομένουν, όντας στο -6 από τη κορυφή, αλλά με δυο ματς παραπάνω. Οι Κρητικοί είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αν και εκτός έδρας θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερα. Προέρχονται από το άνετο 2-0 επί του Παναθηναϊκού Β' και κόντρα στον Καραϊσκάκη θα κυνηγήσουν ακόμα ένα τρίποντο. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα έχει τον βασικό αμυντικό Τσαμούρη, ενώ εκτός πλάνων παραμένουν οι Ζιούλης (Α), Καμαρά (Α) και Μασούρας (Ε).
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet