MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 30/03

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 30/03

30 Μαρτίου 2022 - 03:36
Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2, με τον Πιερικό να υποδέχεται στο Δημοτικό στάδιο Κατερίνης τον Απόλλωνα Λάρισας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Πολύ σημαντικό παιχνίδι αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία. Ο Πιερικός θα στηριχθεί στην άμυνά του για να κρατήσει αρχικά το μηδέν, τη στιγμή που ο ανεβασμένος Απόλλων πηγαίνει στην Κατερίνη όντας στο +5 από τη γραμμή υποβιβασμού. Καλύτερη ομάδα οι Λαρισαίοι, θα πάρουμε το διπλό σε DNB - 1.87
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Έπαιξε ακριβώς όπως έπρεπε να για πάρει το βαθμό στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ την περασμένη αγωνιστική, όμως μια ολιγωρία στην άμυνά της στη τελευταία φάση του αγώνα, την άφησε με άδεια χέρια, σε ένα ματς που για σχεδόν 90 λεπτά ήταν πίσω από την μπάλα. Πλέον, ο Πιερικός, που είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, χρειάζεται οπωσδήποτε να πάρει τους βαθμούς στην έδρα του, ξεκινώντας από το ματς με τον Απόλλωνα. Απουσίες θα υπάρχουν ξανά, καθώς ο Βαζάκας δεν θα έχει τους Κανούλα (Ε) και Γιαλαμίδη (Α), ενώ αμφίβολος δίνεται στο ρεπορτάζ ο Φωκαΐδης (Μ).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μια σπουδαία νίκη πήρε πριν λίγες ημέρες ο Απόλλων, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας με 2-1 της ισχυρής Αναγέννησης Καρδίτσας, κάνοντας μεγάλο βήμα για την παραμονή του. Η ομάδα της Λάρισας βρέθηκε νωρίς μπροστά με 2-0 και ουσιαστικά "κλείδωσε" το τρίποντο, παρά τη μείωση του σκορ. Πλέον, πηγαίνει στην Κατερίνη με στόχο να διευρύνει το σερί της, καθώς ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα θα τη βγάλει εντελώς από το "κάδρο" του υποβιβασμού. Ο κόουτς Γράφας δεν θα έχει κάποιο νέο θέμα απωλειών, καθώς δεν υπολογίζει ούτως ή άλλους στους Σκούπρα (Α), Ουσμάν (Α), Παναγιώτου (Ε) και Σούλτσε (Ε).
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet