MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΛΜΩΠΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 30/03

ΑΛΜΩΠΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 30/03

30 Μαρτίου 2022 - 03:47
Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2, με τον Αλμωπό να υποδέχεται στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας τον Ολυμπιακό Βόλου. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η ομάδα της Αριδαίας εντός έδρας έχει ένα αρκετά καλό πρόσωπο, όμως με τις ομάδες που είναι πιο χαμηλά από την ίδια, συνήθως προβληματίζεται και χάνει βαθμούς. Η άνεση που έχει στην κατάταξη, ίσως δώσει μια απρόσμενη ευκαιρία στους φιλοξενούμενους, που προέρχονται από άσχημο αποτέλεσμα, αλλά τα δίνουν όλα στο γήπεδο. Θα αποφύγουμε σημείο, θα πάμε στα 2-3 γκολ - 1.91
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΛΜΩΠΟΣ

Ανεβασμένος ο Αλμωπός στο β' γύρο, γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από 6 ματς αήττητο στο Βόλο, με "θύτη" τη Νίκη Βόλου. Η ομάδα της Αριδαίας ήταν πολύ καλή στο ματς και το σκορ ήταν άδικο, μιας και θα μπορούσε να έχει σκοράρει σε αρκετές περιπτώσεις. Βρίσκεται στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού και στα επόμενα ματς θα κυνηγήσει τη μαθηματική οριστικοποίηση της παραμονής. Υποδεχόμενος τον Ολυμπιακό Βόλου, ο κόουτς Γιώργος Τυριακίδης δεν θα έχει κανένα απολύτως βασικό πρόβλημα στον καταρτισμό της εντεκάδας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Έπαιξε ένα πολύ κρίσιμο ματς παραμονής κόντρα στην Καβάλα πριν μερικές ημέρες και παρότι μπήκε δυναμικά στο ματς, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες, δεν κατάφερε να βρει το γκολ που ήθελε και κόντρα στη ροή του αγώνα να ηττηθεί με 2-0. Πλέον, τα πράγματα αρχίζουν να... ζορίζουν αρκετά για τον Τίμο Καβακά και τους "ερυθρόλευκους" του Βόλου, καθώς θα πρέπει να πάρουν νίκες εκτός προγράμματος για να μπορέσουν να αυξήσουν τις πιθανότητες παραμονής. Πολλά προβλήματα ενόψει Αλμωπού, καθώς εκτός έμειναν για διάφορους λόγους οι Φιλίποβιτς (Α), Στάμου (Μ), Γραικός (Α), Κόκας (Α) και Μανάφοβ (Μ).
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet