MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β' - ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 30/03

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β' - ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 30/03

30 Μαρτίου 2022 - 04:04
Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2, με τον Παναθηναϊκό Β' να υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου τη Ζάκυνθο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Σκέτη απογοήτευση είναι η Ζάκυνθος μακριά από την έδρα της και όσο κι αν χρειάζεται βαθμούς, πρέπει να κάνει μια εμφάνιση πολύ πιο πάνω από τα στάνταρ της. Ο ΠΑΟ Β' δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, όμως προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και έχει το πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, μιας και θα έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του. Ρίσκο στον άσο - 2.02
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β'

Παρότι προσπάθησε να αντιμετωπίσει στα ίσα τα Χανιά στην Κρήτη, η αμυντική αδυναμία του Παναθηναϊκού Β' τον "πρόδωσε" στην ήττα με 2-0, παρότι η ομάδα του Χαβιέρ Βάθκεθ είχε τις φάσεις να σκοράρει. Το πρότζεκτ του "τριφυλλιού" είναι σε καλά επίπεδα, μιας και "ξεπηδούν" πολλά ταλέντα που παίρνουν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα. Κόντρα στη Ζάκυνθο, οι "πράσινοι" αναμένεται να αναλάβουν την πρωτοβουλία και θα έχουν τις ευκαιρίες τους για ένα καλό ματς. Εκτός αποστολή για διάφορους λόγους οι Χριστογεώργος (Τ), Αθανασακόπουλος (Μ), Σαρδέλης (Μ), Αντωνίου (Α) και Ρόμπι (Α).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Η τραγική κατάσταση στην οποία βρέθηκε η ομάδα στην αρχή της σεζόν, έχει φέρει τη Ζάκυνθο στο "χείλος του γκρεμού" αναφορικά με τη σωτηρία. Παρότι ο σύλλογος ανέκαμψε, έκανε προσθήκες, πήρε αποτελέσματα και βαθμούς, δύσκολα θα προλάβει να μπει στην κουβέντα της παραμονής. Οι νησιώτες εκτός έδρας έχουν πολλά θέματα και πηγαίνουν στην Αττική με στόχο τουλάχιστον το βαθμό, όμως έχουν πολύ δύσκολη αποστολή. Ο προπονητής της ομάδας δεν θα έχει τον Ματέους (Ε), δύσκολα θα παίξουν οι Κάρλος Εντουάρντο (Ε), Σαούλ (Ε) και Ελ Γκανάσι (Ε).
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet