MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 02/04

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 02/04

02 Απριλίου 2022 - 03:42

Αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Η Φράιμπουργκ θα πρέπει να ρεφάρει τους δύο χαμένους βαθμούς στο Φιρτ με μια καλή εμφάνιση κόντρα στην πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου. Αν το ρεπορτάζ βγει αληθές κι ο Λεβαντόφσκι μείνει στον πάγκο, τότε οι ελπίδες της αυξάνονται αρκετά. Αξίζει το ποντάρισμα στο χάντικαπ του «άσου» (+1 Α.Η.) - 2.05
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Μόνο ως «γκέλα ολκής» μπορεί να χαρακτηριστεί η ισοπαλία στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ (0-0). Οι γηπεδούχοι έχουν βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα, όμως η Φράιμπουργκ θα πρέπει να νιώθει ότι «πέταξε» δύο βαθμούς κι έμεινε στην 5η θέση, σε μια αγωνιστική που έχασαν επίσης βαθμούς οι Λειψία και Χόφενχαϊμ, στη μάχη της τετράδας. Ανάρρωσαν από τον κορωνοϊό οι βασικότατοι Λίνχαρτ (Α), Χέφλερ (Μ) και Γιέονγκ (ΜΕ). Παραμένουν εκτός οι Κάιτελ (ΑΜ) και Σάντε (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φλέκεν – Κόμπλερ, Ν. Σλότερμπεκ, Λίνχαρτ, Γκίντερ – Έγκεσταϊν, Χέφλερ – Γκρίφο, Γιέονγκ, Σάλαϊ – Χέλερ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Είχε εύκολο έργο εντός έδρας κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου (4-0) και ανέβασε ξανά τη διαφορά από τη 2η Ντόρτμουντ (+6). Η Μπάγερν Μονάχου προηγήθηκε με τους Κομάν (16') και Νιανζού (25'), ενώ ο Λεβαντόφσκι (45' πέναλτι, 47') έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Βαυαρών. Υπάρχει η πιθανότητα να προφυλαχθούν οι Γκνάμπρι (ΜΕ) και Λεβαντόφσκι (Ε), εκτός λόγω κορωνοϊού ο Τσούπο-Μοτίνγκ (Ε). Αμφίβολοι οι Ντέιβις (Α) και Γκορέτσκα (ΑΜ).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Νόιερ – Νιανζού, Ουπαμεκανό, Ερναντέζ – Παβάρ, Μουσιάλα, Κίμιχ, Κομάν – Μίλερ, Λεβαντόφσκι, Σανέ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet