MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΜΠΟΧΟΥΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 02/04

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΜΠΟΧΟΥΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 02/04

02 Απριλίου 2022 - 03:55

Αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Η διακοπή ίσως βοήθησε τη Χόφενχαϊμ να συνέλθει γρήγορα από το σοκ της «τριάρας» στο Βερολίνο και να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Διαθέτει σαφέστατα καλύτερο σύνολο από την Μπόχουμ, έστω κι αν μετράει απουσίες. Προβάδισμα στον «άσο» με γκολ (1 & Over 1,5) - 1.70
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Αήττητο σερί τέλος για τη Χόφενχαϊμ, που έχασε με «κάτω τα χέρια» στην έδρα της παντελώς ντεφορμέ Χέρτα Βερολίνου (0-3). Μάλιστα, έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στη μάχη της τέταρτης θέσης, αφού Λειψία και Φράιμπουργκ έμειναν ισόπαλες στα δικά τους παιχνίδια, με αποτέλεσμα η ίδια να πέσει στην 6η θέση με 44 βαθμούς. Θετικός στον κορωνοϊό ο βασικός Πος (Α), με ερωτηματικό οι Γκρίλιτς (Α), Καντεράμπεκ (Α) και Μπεμπού (ΜΕ) που βγήκαν από την καραντίνα. Αμφίβολος κι ο Χίμπνερ (Α), στην ενδεκάδα ο Σαμασεκού (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Μπάουμαν – Χίμπνερ, Γκρίλιτς, Φογκτ – Καντεράμπεκ, Γκάιγκερ, Σαμασεκού, Ράουμ – Μπάουμγκαρτνερ, Μπεμπού, Κράμαριτς.

ΜΠΟΧΟΥΜ

Προέρχεται από εντός έδρας ήττα κόντρα στην Γκλάντμπαχ (0-2), στο ντέρμπι της 11ης θέσης. Η Μπόχουμ δέχτηκε τα δύο γκολ σε μικρό διάστημα στο δεύτερο μέρος (55', 61'). Βέβαια το ματς στιγματίστηκε από τη ρίψη ενός μπουκαλιού στον επόπτη του αγώνα, κάτι που οδήγησε και στην οριστική διακοπή του αγώνα στο 70ό λεπτό και στην ήττα στα χαρτιά. Τιμωρημένος ο Μπέγια-Κότσαπ (Α), ξεπέρασαν τον Covid-19 οι Τέσε (ΑΜ) και Πάντοβιτς (ΜΕ). Διαθέσιμοι επίσης οι Έσσερ (Τ), Γκαμπόα (Α), Μπλουμ (ΜΕ) και Τσόλερ (Ε). Χτύπησε και μένει εκτός ο Λοκάντια (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ρίμαν – Γκαμπόα, Μάσοβιτς, Λάιτς, Ντανίλο Σοάρες – Λέβεν, Λοσιγιά, Ρετσμπέτσαϊ – Χόλτμαν, Πόλτερ, Άτζεϊ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet