MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΛΕΙΨΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 02/04

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΛΕΙΨΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 02/04

02 Απριλίου 2022 - 07:04

Αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Αναμένεται μεγάλο ντέρμπι στη Βεστφαλία, με την Ντόρτμουντ να ελπίζει ακόμη για το πρωτάθλημα και τη Λειψία να δίνει μεγάλη μάχη για την 4η θέση της κατάταξης. Αμφότερες σκοράρουν εύκολα, συνεπώς δεν αποτελεί έκπληξη η επιλογή σημείου. Πάμε με ρίσκο στο G/G & Over 3,5 - 2.40
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Δεν μπόρεσε να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα και να αγχώσει ακόμη περισσότερο την Μπάγερν. Η Ντόρτμουντ φιλοξενήθηκε από την Κολωνία και έμεινε ισόπαλη (1-1). Προηγήθηκε νωρίς με τον Βολφ (8'), αλλά ισοφαρίστηκε πριν το ημίχρονο (36') και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω. Βρίσκεται στη 2η θέση με 57 βαθμούς, στο «-6» πλέον από την κορυφή. Κανονικά στην αποστολή οι Ζαγκαντού (Α), Νταχούντ (Μ), Ρόις (ΜΕ) και Μουκοκό (Ε). Παραμένει εκτός ο Μενιέ (Α) μεταξύ άλλων. Χτύπησε με την Εθνική Νορβηγίας ο Χάαλαντ (Ε) και θα περάσει τεστ ετοιμότητας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κόμπελ – Γκερέιρο, Χούμελς, Τσαν, Πάσλακ – Μπέλιγχαμ, Βίτσελ, Ρέινα – Βολφ, Χάαλαντ, Μάλεν.

ΛΕΙΨΙΑ

Έμεινε στο μηδέν εντός έδρας με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (0-0) κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να μείνει μόνη 4η στη βαθμολογία της Μπούντεσλιγκα. Η Λειψία ήταν η καλύτερη ομάδα του γηπέδου, με τους φιλοξενούμενους να καταγραφούν μηδέν τελικές στον στόχο. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ και παραμένει ισόβαθμη με τη Φράιμπουργκ. Στην αποστολή οι Κλόστερμαν (Α) και Άνταμς (ΑΜ), εκτός πλάνων οι Χαϊνταρά (ΑΜ) και Πόουλσεν (Ε) που τραυματίστηκαν στη διακοπή. Ακολουθεί ο προημιτελικός του UEL με την Αταλάντα (07/04).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γκουλάτσι – Σιμακάν, Όρμπαν, Γκβάρντιολ – Χένριχς, Καμπλ, Λάιμερ, Ανχελίνιο – Όλμο, Σίλβα, Ενκουνκού.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet