ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΝΙΣ - ΡΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΑΛΛΙΑΣ 02/04

ΝΙΣ - ΡΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΑΛΛΙΑΣ 02/04

02 Απριλίου 2022 - 01:05

Αναμέτρηση για την 30ή αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 18:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Η Νις δίνει δεύτερο ντέρμπι στη σειρά για την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρώτο τη βρήκε ηττημένη στη Μασσαλία, τώρα καλείται να κάμψει την αντίσταση της φορμαρισμένης Ρεν, που έχει σκοράρει 12 φορές στα τρία τελευταία. Τον πρώτο λόγο έχει το ικανοποιητικό Over 2,5 - 2.00
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΙΣ

Προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι τετράδας με τη Μαρσέιγ (1-2), όπου έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη της 2η θέσης. Η Νις ξεκίνησε την αναμέτρηση του «Βελοντρόμ» ως δεύτερη, όμως μετά τη λήξη του ματς, βρέθηκε στην 4η θέση και το «-3» από τους Μασσαλούς. Βρέθηκε πίσω με 2-0 και κατάφερε απλώς να μειώσει με τον Λεμινά (90'+1'). Εξέτισαν οι Ντάντε (Α) και Μπουνταουί (Μ), εκτός πλάνων οι Σνάιντερλεν (Μ) και Κλοντ Μορίς (ΜΕ). Ο τελευταίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

ΡΕΝ

«Ξέσπασε» πάνω στη Μετς (6-1), μετά τον αποκλεισμό από τη Λέστερ στο ECL. Η Ρεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Νις και μείωσε στον έναν βαθμό από τη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Χατ τρικ πέτυχε σε 37 αγωνιστικά λεπτά ο Γκιρασί, χατ τρικ από... ασίστ είχε ο Μπουριζό. Στον «χορό» των γκολ κι οι Τεριέ (18' πέναλτι, 27') και Τραορέ (58'). Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Γκομίς (Τ), Μπαντέ (Α), Ντοκού (ΜΕ) και Σουλεμανά (Ε).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet