COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΜΑΡΣΕΪΓ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΑΛΛΙΑΣ 03/04

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΜΑΡΣΕΪΓ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΑΛΛΙΑΣ 03/04

03 Απριλίου 2022 - 07:11

Αναμέτρηση για την 30ή αγωνιστική. Το ματς ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί χθες (02/04), αλλά αναβλήθηκε και μετατέθηκε για σήμερα στις 16:00, λόγω ισχυρής χιονόπτωσης. Μπορείτε να βρείτε στατιστικά για τον συγκεκριμένο αγώνα στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Η Σεντ Ετιέν ψάχνει τη νίκη που θα της δώσει την απαραίτητη ώθηση για να σώσει τη χρονιά. Από την άλλη πλευρά, η Μαρσέιγ ξέρει πλέον ότι με νίκη θα μείνει μόνη στη 2η θέση, αλλά έχει να σκεφτεί και το μεσοβδόμαδο με τον ΠΑΟΚ. Έχει λογική το «X» - 3.40
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Δεν μπόρεσε να νικήσει την Τρουά εντός έδρας (1-1) και παρέμεινε στη 18η θέση της κατάταξης. Η Σεντ Ετιέν βρέθηκε πίσω στο σκορ (18') και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μπουντεμπούζ (67' πέναλτι). Έχει αλλάξει πρόσωπο με τον Ντιπρά στον πάγκο της κι έχει μειώσει στον έναν βαθμό από την παραμονή. Στην αποστολή οι Νεγιού (Μ) και Κριβέλι (Ε), αρκετοί οι απόντες. Πιο σημαντική η απουσία του αρχισκόρερ Καζρί (Ε), τέλος η σεζόν για τον Σακό (Α).

ΜΑΡΣΕΪΓ

«Άλμα» Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Μαρσέιγ, που επικράτησε εντός έδρας της Νις (2-1). Χάρη στα γκολ των Μίλικ (45'+3' πέναλτι) και Μπακαμπού (89'), η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του ECL (07/04) έφτασε τους 53 βαθμούς και ισοβαθμεί με τη 2η Ρεν, που έμεινε ισόπαλη στο ντέρμπι με τη Νις. Τιμωρημένος ο βασικός Πέρες (Α), ίσως προφυλαχθεί ο Μίλικ (Ε) που χτύπησε ελαφρώς με την Εθνική Πολωνίας.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet