ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΟΡΙΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΑΛΛΙΑΣ 03/04

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΟΡΙΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΓΑΛΛΙΑΣ 03/04

03 Απριλίου 2022 - 06:38

Αναμέτρηση για την 30η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Η Παρί βρίσκεται σε τραγική κατάσταση εκτός έδρας, όμως μέσα στο «σπίτι» της δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στο πρωτάθλημα. Έστω κι αν τελευταία η ατμόσφαιρα είναι πιο... εχθρική απ' ό,τι στα εκτός έδρας! Ποντάρισμα στον «άσο» με χάντικαπ (-2 A.H.) - 1.85
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Τα χτυπήματα συνεχίζονται για την ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, που γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Μονακό (0-3). Μάλιστα, αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική εκτός έδρας ήττα για την Σεν Ζερμέν, που αναμένεται να αποδοκιμαστεί ξανά έντονα από τον κόσμο της απόψε. Παραμένει βέβαια στην πρώτη θέση της Ligue 1 με 65 βαθμούς, 12 περισσότερους από τους διώκτες της. Πολλές οι απουσίες για τους Παριζιάνους, εκτός έμειναν οι Νάβας (Τ), Ντιαλό (Α), Κουρζαβά (Α), Μπερνάτ (Α), Ερέρα (Μ), Βεράτι (Μ), Ντράξλερ (Μ) και Ντι Μαρία (ΜΕ). Στην αποστολή αναμένεται να επιστρέψουν οι Ράμος (Α) και Μέσι (Ε), ο δεύτερος θα πάρει θέση στην επίθεση.

ΛΟΡΙΑΝ

Άλλον έναν πολύτιμο βαθμό έβαλε στη «φαρέτρα» της η Λοριάν, στην εντός έδρας ισοπαλία με το Στρασβούργο (0-0). Χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση κόντρα στη φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα οι «Μπακαλιάροι» να παραμείνουν εκτός επικίνδυνης ζώνης με 28 βαθμούς. Τιμωρημένος ο Ινοσέντ (Μ), τραυματίας ο Ντιαρά (Μ). Σημαντική η επιστροφή του αρχηγού Λεμουάν (Μ) που θα μπει απευθείας στο αρχικό σχήμα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet