PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΠΟΕΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 02/04

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΠΟΕΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 02/04

02 Απριλίου 2022 - 07:00

Αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Από τους δύο, ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα που πείθει ότι μπορεί να ακολουθήσει τον Απόλλωνα, ακόμη κι αν δεν κατάφερε να τον κερδίσει την προηγούμενη αγωνιστική. Το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (2 DNB) - 1.90
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Χωρίς νίκη για πέμπτο σερί ματς έμεινε η Ανόρθωση, καθώς έμεινε ισόπαλη στην έδρα της Πάφου (2-2). Βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς (7'), αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Χριστοφή (58'). Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά προβάδισμα στις καθυστερήσεις του ματς (90+1'), με το εξαιρετικό τελείωμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου (90'+7') να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού ο Αντωνιάδης (Α), δύσκολα θα προλάβει ο ενίοτε βασικός Ιωάννου (Μ).

ΑΠΟΕΛ

Δεν μπόρεσε να μειώσει την απόσταση από τον Απόλλωνα Λεμεσού (0-0) και να βάλει «φωτιά» στο πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχτηκε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει στους πέντε βαθμούς μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο «ΓΣΠ». Στοχεύει σε δεύτερη σερί νίκη κόντρα στην Ανόρθωση μέσα σε έναν μήνα, μετά τις αρχές Μαρτίου. Ακολουθεί η μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου (06/04), με τον ΑΠΟΕΛ να έχει το προβάδισμα μετά τον πρώτο αγώνα (2-1). Μπαίνει στην αποστολή ο Σκουφέτ (Τ) αλλά θα καθίσει στον πάγκο. Μέσα κι οι Καρώ (Α), Βινίσιους (Α) και Οκριασβίλι (ΜΕ). Παραμένουν εκτός πλάνων οι Νταουσβίλ (Μ), Ντε Βινσέντι (ΜΕ) κι ο τιμωρημένος Μαγκλίτσα (Ε).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet