ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 03/04

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΚΥΠΡΟΥ 03/04

03 Απριλίου 2022 - 04:04

Αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Η χθεσινή ήττα του ΑΠΟΕΛ δίνει «φτερά στα πόδια» στους παίκτες του Απόλλωνα, που ξέρουν ότι με νίκη πλησιάζουν ακόμη περισσότερο την κατάκτηση. Δυναμικά στη διεκδίκηση της πολύτιμης 2ης θέσης έχει μπει ο Άρης, όμως δύσκολα θα ανταπεξέλθει τόσο γρήγορα στην απουσία του κορυφαίου παίκτη του. Ποντάρισμα στο combo του «1Χ & Over 1,5» - 1.70
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Τις πέντε διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα έφτασε ο Απόλλων Λεμεσού στο εκτός με τον ΑΠΟΕΛ (0-0). Μια ισοπαλία που βόλεψε τον ίδιο, αφού κράτησε την ομάδα της Λευκωσίας στο «+5» από την κορυφή και τον Απόλλωνα να συνεχίζει να ονειρεύεται την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 16 ολόκληρα χρόνια. Αμφίβολος ο βασικός Κατελάρης (Α), επιστρέφουν οι Αλεσάμι (Α) και Μάρκοβιτς (Μ).

ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Πήρε ξανά... μπρος ο Άρης, φτάνοντας σε δεύτερη σερί νίκη στο εντός με την ΑΕΚ Λάρνακας (2-0). Μετά το «τρίποντο» επί της Πάφου, η ομάδα της Λεμεσού έκανε το 2/2 χάρη στα γκολ των Σπόλιαριτς (66') και Τζιαβέ (84') -και οι δύο πέρασαν στο ματς ως αλλαγές. Ανέβηκε στην 3η θέση με 43 βαθμούς και διεκδικεί πρόκριση στα προκριματικά του UCL, στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία! «Σοκ» με τον σοβαρό τραυματισμό του πρώτου σκόρερ της, Στεπίνσκι (Ε, 9 γκολ), ο οποίος θα χάσει -για αρχή- όλο το το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Εκτός κι ο πολύτιμος Μονέ-Πακέ (ΜΕ), επιστρέφουν οι εφεδρικοί Μουσούντα (Α) και Σλόγκαρ (Μ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet