ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΤΟΥΡΚΙΑΣ 03/04

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΤΟΥΡΚΙΑΣ 03/04

03 Απριλίου 2022 - 04:14

Αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 20:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo
Η Τραμπζονσπόρ βαδίζει σταθερά προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ η Μπεσίκτας κυνηγάει την Ευρώπη με νέο προπονητή. Έχουν γκολ τα παιχνίδια των «χαλαρών» γηπεδούχων, ποντάρεται το Over 2,5 - 1.75
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Αήττητο σερί τέλος για την Τραμπζονσπόρ, που έχασε στην έδρα της Ρίζεσπορ (2-3). Έπειτα από 16 επίσημα χωρίς ήττα, η ομάδα των Μπακασέτα και Σιώπη έφυγε από τη Ριζούντα χωρίς βαθμούς. Προηγήθηκε με τον Ομούρ (48'), αλλά είδε τους γηπεδούχους να σκοράρουν τρεις φορές από το σημείο του πέναλτι με τον Πογιανπάλο (59', 64', 90'+4')! Ενδιάμεσα, ο Τζανίνι (70') είχε ισοφαρίσει σε 2-2. Παραμένει με άνεση στην κορυφή με 70 βαθμούς. Συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός Μπρούνο Πέρες (Α), εξέτισαν την ποινή τους οι Τσακίρ (Τ) και Πούχατς (Α). Εκτός οι Καπλάν (Α), Βίτορ Ουγκό (Α), Τρόντσεν (Μ) και Ζερβίνιο (ΜΕ). Στην αποστολή ο πολύπειρος Χάμσικ (Μ).

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Τα τέσσερα ματς χωρίς νίκη έφτασε η Μπεσίκτας, που έμεινε ισόπαλη εντός έδρας με τη Χατάισπορ (1-1). Ξεκίνησε καλά το ματς και προηγήθηκε με τον Μπατσουαγί (16'), όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν πριν το ημίχρονο (41'). Τίποτα δεν άλλαξε στην επανάληψη και η περσινή πρωταθλήτρια έπεσε στην 8η θέση με 46 βαθμούς. Επιστρέφουν από τραυματισμούς οι Ουέλιντον (Α) και Πιάνιτς (Μ), εξέτισε την ποινή του ο βασικός Ντεστάνογλου (Τ). Έμειναν εκτός μεταξύ άλλων οι Τοπάλ (Μ), Ιλκάν (Μ) και Τορέ (ΜΕ). Ντεμπούτο για τον Βαλεριέν Ισμαέλ στον πάγκο της.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet