ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΚΟΛΩΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 01/04

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΚΟΛΩΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 01/04

01 Απριλίου 2022 - 07:25

Αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με την Ουνιόν Βερολίνου να υποδέχεται στο "Στάντιον Αν ντερ Άλτεν Φορστερέι" την Κολωνία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Είναι πραγματικός γρίφος το πώς θα "κατέβουν" οι δυο ομάδες μετά από μια μεγάλη διακοπή και σίγουρα η ευκαιρία που θα είχε η Κολωνία σε περίπτωση που το ματς γινόταν την περασμένη εβδομάδα, δεν υπάρχει πια. Η Ουνιόν βρήκε χρόνο να ανασυνταχθεί, έχει την παράδοση με το μέρος της και η έδρα της θα παίξει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Ρίσκο με τον άσο - 2.40
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Σαν... πανάκεια έμοιαζε αυτή η διακοπή για την Ουνιόν, η οποία έψαχνε απεγνωσμένα χρόνο να ανασυνταχθεί μετά από μια κακή πορεία μέσα στον Μάρτιο, εκεί όπου μετρούσε 3 σερί ματς χωρίς νίκη. Οι Βερολινέζοι δεν βγάζουν... λέξη για Ευρώπη, όμως είναι πασιφανές πως θέλουν να επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και για το λόγο αυτό το παιχνίδι με την Κολωνία αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν στην 6η θέση. Ο κόουτς Ουρς Φίσερ θα έχει βασικές επιστροφές στο ρόστερ, όμως "έχασε" τον βασικό κίπερ Λούτε, ενώ εκτός παραμένουν οι Έντο (Μ) και Ούτζαχ (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (3-3-2-2): Ρένοβ – Γέκελ, Κνόχε, Μπάουμγκαρτλ – Τρίμελ, Κεντίρα, Γκίσελμαν – Χαραγκούτσι, Πρέμελ – Μπέκερ, Αβονίγι.

ΚΟΛΩΝΙΑ

Η εξαιρετική σεζόν της Κολωνίας καλά κρατεί και παρότι μεσολάβησε διακοπή, το ηθικό όλων στο σύλλογο είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Οι "τράγοι" είναι πολύ κοντά στις θέσεις της Ευρώπης και μια εκ των ομάδων που τους πιέζουν είναι η Ουνιόν. Ο προπονητής της Στέφεν Μπάουμγκαρτ δεν έχει πρόβλημα να δηλώνει οπαδός της Ουνιόν, όμως μέσα στο γήπεδο αυτά αλλάζουν, καθώς εδώ μιλάμε για καριέρα. Στόχος της Κολωνίας είναι να γυρίσει με βαθμό ή βαθμούς στη βάση της, παρότι η παράδοση δεν είναι με το μέρος της. Επιστροφές βασικών (Έκτορ, Σκίρι, Σίντλερ), αλλά και απουσίες στο ρόστερ, μιας και θα λείψουν οι Σμιτς (Α), Ντούντα (Μ) και Σάουμπ (Μ), ενώ αμφίβολοι είναι οι Κάιντς (ΜΕ) και Λιούμπιτσιτς (Μ), με τις πιθανότητες υπέρ τους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σβέμπε – Εϊζίμπουε, Κίλιαν, Χίμπερς, Έκτορ – Εζκάν, Λιούμπιτσιτς – Τίλμαν, Ουτ, Κάιντς – Μοντέστ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet