PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΡΑΓΚΑ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 01/04

ΜΠΡΑΓΚΑ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 01/04

01 Απριλίου 2022 - 07:20
Αναμέτρηση για τη 28η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα, με την Μπράγκα να υποδέχεται στο Μουνισιπάλ ντε Μπράγκα την Μπενφίκα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:15 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Πολύ μακριά από την πρώτη θέση και οι δυο τους, ουσιαστικά, έχουν αφήσει το πρωτάθλημα και έχουν ρίξει το βάρος στην Ευρώπη, εκεί όπου συνεχίζουν σε διαφορετικές διοργανώσεις. Με τη λογική να λέει πως η μια θα τερματίσει 3η και η άλλη 4η, πιθανό να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ, κάτι που συνηθίζουν στα παιχνίδια τους. Θα πάμε με το Over 2,5 - 1.77
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΡΑΓΚΑ

Έχοντας στο μυαλό της τον αγώνα στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ με τη Ρέιντζερς, η Μπράγκα οφείλει να προσέξει πολύ την πορεία της και στο πρωτάθλημα, μιας και η 4η θέση είναι σοβαρός στόχος, έχοντας τη Ζιλ Βισέντε στο "κατόπι" της. Με το 2-1 επί της Πορτιμονένσε την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ υποδέχεται την Μπενφίκα, ψάχνοντας μια νίκη κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο, για να μπει με καλή ψυχολογία στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Τραυματίες οι Σεκέιρα (Α), Ρότζερ Φερνάντες (Μ) και Γκόρμπι (Μ).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Μπορεί στο πρωτάθλημα να μην είναι φέτος η χρονιά της, όμως η Μπενφίκα, αν μη τι άλλο, κάνει μια σπουδαία πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου έχει φτάσει στην 8άδα, έχοντας αφήσει έξω τον Άγιαξ. Η 3η θέση δύσκολα θα χαθεί στην Πριμέιρα Λίγκα, όμως είναι δεδομένο πως ο κόουτς Βερίσιμο δεν θέλει οι παίκτες του να χαλαρώσουν ενόψει Λίβερπουλ και το ματς στην Μπράγκα είναι αυτό που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή για να διατηρήσει το καλό της μομέντουμ. Πιθανότητα να δούμε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, τραυματίας ο Τααράμπτ (Μ), εδώ και καιρό λείπουν οι Βερίσιμο (Α) και Πίνο (Ε).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet