MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΑΟΥΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Β' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 01/04

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΑΟΥΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Β' ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 01/04

01 Απριλίου 2022 - 07:00

Αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Το ντέρμπι «ουραγών» είναι από μόνο του δύσκολα προβλέψιμο, καθώς και οι δύο ομάδες πηγαίνουν... κατά διαόλου, τρέχουν μεγάλα αρνητικά σερί, συγκεντρώνοντας ορθώς τις περισσότερες πιθανότητες για τον απευθείας υποβιβασμό. Το παιχνίδι είναι «τριπλή», δεν παίζεται σημείο, θα κινηθούμε στα γκολ, με το G/G να μοιάζει εφικτή κατάληξη. Βρίσκεται σε απόδοση 1.65.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Εξανεμίζονται οι ελπίδες της για παραμονή, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη στα έξι τελευταία ματς (0-2-4), παραμένοντας τελευταία στη βαθμολογία. Απέχει 15 βαθμούς από τη σωτηρία, ενώ απομένουν ακόμη επτά αγωνιστικές για το φινάλε. Στο πιο πρόσφατο ματς ηττήθηκε από τη Χόλσταϊν Κίελ με 1-0 εκτός έδρας, μένοντας «άσφαιρη» για τρίτο διαδοχικό ματς. Απουσιάζουν οι Φράνκε (Α), Ρελ (Μ), Στογιάνοβιτς (Τ), Χάινλοτ (Α), Μπεν Μπαλά (Μ), Καγιά (Ε), Σαρπέι (Μ).

ΑΟΥΕ

Είναι στο «+4» από την ουραγό Ίνγκολσταντ, πηγαίνουν μαζί «χέρι-χέρι» για τον απευθείας υποβιβασμό. Η ίδια απέχει εννέα βαθμούς από τα μπαράζ, καθόλου εύκολο δεν είναι το έργο της. Στο πιο πρόσφατα ματς γνώρισε ταπεινωτική εντός έδρας ήττα από την Καρλσρούη με 3-0. Μετράει μόλις μία νίκη στις 12 τελευταίες αγωνιστικές (1-2-9). Εκτός αποστολής οι Μπάλας (Α), Φεριάνι (Α), Γκνιάτιτς (Μ), Σίαριτς (Ε).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet