MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΛΑΜΙΑ - ΟΦΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 02/04

ΛΑΜΙΑ - ΟΦΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 02/04

02 Απριλίου 2022 - 07:10

Αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των πλέι-άουτ της Σούπερ Λιγκ, με τη Λαμία να υποδέχεται τον ΟΦΗ στο "ΔΑΚ Αθανάσιος Διάκος". Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες η Λαμία από εδώ και πέρα, οπότε κάθε ματς που θα δίνει, ειδικά στην έδρα της, θα είναι "τελικός". Ο ΟΦΗ μπορεί να σκέφτεται από τώρα τη νέα χρονιά, καθώς η απόστασή του από τις τελευταίες θέσεις είναι πολύ μεγάλη. Δεν θα πάει στη Λαμία για διακοπές, όμως το κίνητρο είναι αυτό που ακολουθούμε στο τέλος. Ρίσκο στον άσο - 2.10
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΑΜΙΑ

Το πολύ μεγάλο τρίποντο που πήρε την περασμένη αγωνιστική, πρώτη των πλέι-άουτ, στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, έδωσε πολύ μεγάλο προβάδισμα στη Λαμία αναφορικά με την αποφυγή του άμεσου υποβιβασμού και πλέον ο στόχος που κυνηγάει η ομάδα είναι η απευθείας παραμονή. Κάτι τέτοιο θα χρειαστεί πολλή μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους, καθώς ο άμεσος αντίπαλος, Ατρόμητος, είναι στο +5 αυτή τη στιγμή. Μόνο νίκη είναι το σύνθημα στο ματς με τον ΟΦΗ, με τον Φέστα να μην υπολογίζει στους Βύντρα (Α), Σκόνδρα (Α), Μαζουλουξή (Α), Νινούα (Μ), Τσούκαλο (Ε), Μανουσάκη (Ε) και Ελευθεριάδη (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σαράνοβ – Προβυδάκης, Αντέτζο, Λούκας, Σαραμαντάς – Μπεχαράνο, Τζανδάρης (Γκέντσογλου) – Μπανγκουρά, Νούνιες, Ρόμανιτς– Καραμάνος (Μανούσος).

ΟΦΗ

Μπορεί ο ΟΦΗ να έχει μια δεδομένη διαφορά ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις, όμως σίγουρα ο κόσμος του θα περίμενε μια διαφορετική εικόνα από αυτή της πρεμιέρας κόντρα στον Ιωνικό. Οι Ηρακλειώτες βρέθηκαν να χάνουν από πολύ νωρίς μέσα στην έδρα τους και παρότι μείωσαν στην επανάληψη, δεν πήραν τίποτα από το παιχνίδι. Ο Νιόπλιας έκανε παράπονα στους παίκτες του και ζήτησε άμεση βελτίωση κόντρα στη Λαμία. Εκτός οι Επασί (Τ) και Βάτερμαν (Τ), αλλά και οι Μπαλογιάννης (Α) Κοροβέσης (Μ), Ντε Γκουζμάν (Μ) και Ντουρμισάι (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μανδάς – Μαρινάκης, Πασαλίδης, Βούρος, Λυμπεράκης (Γιαννούλης) – Τοράλ, Μεγιάδο, Νέιρα – Τσιλιανίδης, Φελίπε, Λάμπρου.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet