ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 02/04

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 02/04

02 Απριλίου 2022 - 05:16

Αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται στο "Άνφιλντ" τη Γουότφορντ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται για την τελευταία περίοδο της σεζόν και χρειάζεται υγιείς όλους τους παίκτες της, μιας και μιλάμε για πολλά ματς ακόμα, που θα κρίνουν πολλά. Όσες αλλαγές και αν σκεφτεί να κάνει ο Κλοπ, η διαφορά δυναμικότητας με τη Γουότφορντ είναι μεγάλη και οι "κόκκινοι" μπορούν εύκολα να "καθαρίσουν" το ματς με μια καλή εμφάνιση. Θα πάρουμε τα γκολ των γηπεδούχων στο Over 2,5 - 1.70
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Καθόλου άσχημα δεν πηγαίνει η σεζόν για τη Λίβερπουλ, η οποία μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, πέρασε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ παράλληλα είναι στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ και κυνηγάει στο πρωτάθλημα τη Σίτι. Με λίγα λόγια, οι "κόκκινοι" είναι η μόνη ομάδα στην Αγγλία που μπορεί να κάνει "κουαντράμπλ" και είναι δεδομένο πως θα το κυνηγήσουν, μιας και οι φιλοδοξίες τους είναι μεγάλες. Ο Κλοπ μπορεί να έχει στο μυαλό του το ματς με την Μπενφίκα που έπεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως δύσκολα θα αδιαφορήσει στο πρωτάθλημα. Κόντρα στη Γουότφορντ θα έχει αμφίβολο τον Αλεξάντερ-Άρνολντ (Α), ενώ οι Σαλάχ (Ε), Μανέ (Ε), Φαμπίνιο (Μ), Άλισον (Τ), Ντίαζ (Ε) έπαιξαν δυνατά επίσημα ματς και μπορεί να μη βγάλουν όλο το ματς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Γκόμεζ (Μίλνερ), Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο Αλκάνταρα – Σαλάχ, Ζότα, Φιρμίνο.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Με γεμάτες τις "μπαταρίες" από τη μεγάλη διακοπή, η Γουότφορντ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά τη σπουδαία της νίκη επί της Σαουθάμπτον. Ο μεγάλος στόχος της παραμονής θέλει ακόμα πολλή δουλειά για να επιτευχθεί, καθώς υπάρχει μια σαφής διαφορά από τις ομάδες πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το ματς στο Λίβερπουλ είναι από τα πιο δύσκολα που έχουν να δώσουν οι "σφήκες" μέχρι τέλους, όμως ο Χόντζον ζήτησε σοβαρότητα από όλους, ασχέτως αντιπάλου. Πολύ καλά νέα, πάντως, στο ιατρικό δελτίο, μιας και όλοι οι παίκτες που είχαν μικροτραυματισμούς είναι εκ νέου διαθέσιμοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Φόστερ – Φεμενία, Καμπασέλε, Σαμίρ, Καμαρά – Λουζά, Σισοκό, Κούτσκα – Ερνάντες, Πέδρο (Κινγκ), Ντένις.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet