ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΠΑΣΧΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΟΥΛΒΣ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 02/04

ΓΟΥΛΒΣ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 02/04

02 Απριλίου 2022 - 05:30

Αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Γουλβς να υποδέχεται στο "Μολινό" την Άστον Βίλα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Ένα αρκετά απαιτητικό παιχνίδι για τις δυο ομάδες, οι οποίες θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατάταξη. Η Βίλα είναι σαφώς ενισχυμένη μετά τις τελευταίες προσθήκες, ενώ έχει κάνει αρκετά καλά ματς. Οι "λύκοι", από την άλλη, είναι ομάδα ημέρας και η τελευταία τους εμφάνιση ήταν κακή. Θα δώσουμε προβάδισμα στους "χωριάτες", επιλογή το διπλό με DNB - 1.75
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΟΥΛΒΣ

Ήθελε όσο τίποτα αυτή τη διακοπή, μιας και πριν είχε πέσει "θύμα" μιας πολύ μεγάλης ανατροπής  εντός έδρας, με "θύτη" τη Λιντς. Η μάχη που δίνει για την Ευρώπη δύσκολα θα έχει αποτέλεσμα, ειδικά αν δεν βελτιωθεί άμεσα και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει πολύ καλό ο κόουτς Λάζε. Οι "λύκοι" στη μέρα τους είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικοί, κάνουν φάσεις και κυκλοφορούν καλά την μπάλα. Αυτό θα χρειαστούν κόντρα στην Άστον Βίλα, που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά. Αποβλήθηκε με τη Λιντς ο Χιμένες (Ε), δεν θα παίξει σήμερα, ενώ εκτός για μεγάλο διάστημα θα μείνει ο Ρουμπέν Νέβες (Μ). Εκτός ο Χέφερ (Α), αμφίβολοι δίνονται οι Νέτο (Ε) και Σεμέντο (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Σα – Κίλμαν, Κόντι, Σάις – Τζόνι, Ντεντόνκερ, Μουτίνιο, Νουρί – Τρινκάο, Χουάνγκ, Ποντένσε.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Μια διαφορετική Βίλα έχουμε δει μέσα στο 2022 και σίγουρα η εικόνα της ομάδας στα δυο τελευταία ματς της δεν λέει την αλήθεια. Οι "χωριάτες" παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο και σε αυτό έχουν συμβάλλει οι κινήσεις της διοίκησης να φέρει το χειμώνα παίκτες όπως οι Κουτίνιο, Ντιν και Τσέιμπερς. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα καλό σύνολο ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και να τερματίσει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Ενόψει Γουλβς, ο Τζέραρντ θα έχει σχεδόν όλο το ρόστερ του "ετοιμοπόλεμο", καθώς μόνο ο Νακάμπα (Μ) δεν έχει μπει σε πλήρεις ρυθμούς προπόνησης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Μαρτίνες – Κας, Κόνσα, Μινγκς, Ντιν – Μαγκίν, Λουίς, Ράμσεϊ – Κουτίνιο – Ουότκινς, Ινγκς (Μπουέντια).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet