PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 02/04

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 02/04

02 Απριλίου 2022 - 07:15

Αναμέτρηση για τα πλέι-άουτ της Super League, με τον Αστέρα Τρίπολης να υποδέχεται τον Ατρόμητο. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17:15 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ισορροπημένο παιχνίδι και χωρίς πολλές φάσεις περιμένουμε από τις δύο ομάδες, με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι βαθμολογικά αδιάφορος και τον Ατρόμητο να μην θέλει να ηττηθεί. Αμφότερες τη φετινή χρονιά έχουν δώσει παιχνίδια κυρίως με χαμηλό σκορ και το 2-3 γκολ δεν περνά απαρατήρητο στο 2.05 
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Επιστροφή στα τρίποντα μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος δεν κατάφερε να μπει στα πλέι-οφ τερματίζοντας μακριά από την πρώτη εξάδα. Με βάση την ποιότητα στο ρόστερ είναι η καλύτερη ομάδα των πλέι-άουτ και αυτό φάνηκε και στην αναμέτρηση κόντρα στο Βόλο όπου πήρε μία εύκολη και δίκαια νίκη εκτός έδρας με 2-0. Αγωνιστικά ο Ρασταβατς προσπαθεί να διατηρήσει την ομάδα του σε εγρήγορση καθώς δεν υπάρχει κίνητρο, ενώ σε επίπεδο απουσιών δεν θα έχει στη διάθεσή του τους  Χριστόπουλο (Α), Άλβαρες (Α), Καπίγια (Μ). Ανακοίνωσε επίσης ένα κρούσμα κορωνοϊού χωρίς να γίνει γνωστό το όνομα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Αντζουλάς, Ατιένθα, Τασουλής – Βαλιέντε, Κανελλόπουλος – Σίτο, Ριέρα, Σονί – Μπαράλες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση ο Ατρόμητος, ο οποίος μετράει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του, έχοντας κάνει ένα πολύ καλό 2ο γύρο, που τον απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0, αυξάνοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία. Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός για την ομάδα του Περιστερίου θα παραμείνουν οι Ροτάριου (ΜΕ), Νάτσος (Μ) και Μπεντινέλι (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης, Μαυρομάτης, Χατζηισαΐας, Καστεγιάνο – Χαρίσης, Σάλομον, Ντένιτς – Μουνίθ, Κουλούρης, Αλιμπέκ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet