MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΛΕΒΑΝΤΕ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑΣ 02/04

ΛΕΒΑΝΤΕ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑΣ 02/04

02 Απριλίου 2022 - 00:43

Αναμέτρηση για την 30ή αγωνιστική της La Liga στην Ισπανία, με τη Λεβάντε να υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 17:15 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Τεράστιο το κίνητρο για τη Βιγιαρεάλ, η οποία σε περίπτωση νέας απώλειας βαθμών θα μείνει αρκετά μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια και πολύ δύσκολα το “κίτρινο υποβρύχιο” θα ηττηθεί για 2ο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Επιλογή το διπλό στο 2.00
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΕΒΑΝΤΕ

Στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και με πάρα πολύ μικρή συγκομιδή βαθμών η Λεβάντε, η οποία δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό παρά την προσπάθεια που κάνει το τελευταίο διάστημα. Αγωνιστικά αγνοεί τη νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια της, έχοντας δύο ήττες και μία ισοπαλία, ενώ σε επίπεδο απουσιών εκτός θα παραμείνουν οι Ντε Φρούτος (ΜΕ), Σολδάδο, Ν. Γκόμες, Κλερκ (Α), Ντουάρτε (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Καρντένας – Ρ. Πιερ, Βέζο, Κάσερες – Σον, Πούμπιλ  - Πεπέλου, Καμπάνια, Μπάρντι – Μοράλες, Ρ. Μαρτί.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες η ομάδα του ‘Εμερι, η οποία ηττήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος πριν τη διακοπή από την Κάντιθ με 1-0 εκτός έδρας. Με την ήττα αυτή παρέμεινε στο -3 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ που κρατά το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ψυχολογικά βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς έχει προκριθεί στις 8 καλύτερες ομάδες του Champions League, κάνοντας ένα εκπληκτικό διπλό στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους. Σε επίπεδο απουσιών εκτός για τους φιλοξενούμενους θα παραμείνουν οι Τσουκουέζε (ΜΕ) και Α. Μορένο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Ρούλι – Φόιτ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Πεδράθα – Γ. Πίνο, Παρέχο, Καπού, Λο Τσέλσο – Χρούνεφελντ, Ζ. Μορένο.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet