COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 03/04

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 03/04

03 Απριλίου 2022 - 01:20

Αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με την Άουγκσμπουργκ να υποδέχεται στη "WWK Αρένα" τη Βόλφσμπουργκ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Πολύ σημαντικό παιχνίδι όσον αφορά τη μάχη που δίνεται στην "ουρά" για την αποφυγή κυρίως των μπαράζ. Η Άουγκσμπουργκ δεν έχει καθόλου σταθερότητα, όμως εντός έδρας, ασχέτως αποτελέσματος, βρίσκει εύκολα-δύσκολα το δρόμο προς τα δίχτυα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν ποιότητα στο ρόστερ τους, όμως συνήθως παίζουν φοβισμένα. Αναμένουμε ένα ντέρμπι, θα πάρουμε το G/G - 1.85
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Δίνει πολύ μεγάλη μάχη να κρατηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού η Άουγκσμπουργκ και αν συνεχίσει με εμφανίσεις όπως αυτή στη Στουτγκάρδη, δύσκολα θα κινδυνεύσει. Η ομάδα από τη Βαυαρία, παρά την ήττα, άξιζε πολύ περισσότερα πράγματα και θα δικαιωθεί όσο προσπαθεί. Το εντός έδρας ματς με τη Βόλφσμπουργκ αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει πως έχει τη δυναμική να ξεφύγει ακόμα περισσότερα από την "ουρά", ασχέτως αν υπάρχουν θέματα απουσιών. Με Covid-19 διαγνώστηκαν οι βασικοί Χαν (ΜΕ) και Γκρέγκοριτς (Ε), ενώ εκτός συνεχίζουν οι Φινμπόγκασον (Ε), Ουντουοκάι (Α), Στρομπλ (Α) και Σαρενρέν Μπαζέ (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γκικίεβιτς – Βίντερ, Όξφορντ, Χουβελέου – Καλιγκιούρι, Μάιερ, Γκρουέσο (Ντορς), Ιάγκο – Νιντερλέχνερ, Πεπί, Ζεκίρι.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η διακοπή ήρθε σαν βάλσαμο στις "πληγές" της Βόλφσμπουργκ, μιας και οι "λύκοι" είχαν δυο σερί ήττες και η ανασύνταξη ήταν το ζητούμενο. Η τελευταία τους εμφάνιση, πάντως, κόντρα στη Λεβερκούζεν δεν ήταν κακή και θα μπορούσαν να έχουν πάρει κάτι παραπάνω από μια καλή εμφάνιση. Η σεζόν δεν εξελίσσεται ιδιαίτερα καλά και ο στόχος της ομάδας του Φλόριαν Κόφελντ είναι ουσιαστικά η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής. Πηγαίνει στη Βαυαρία για το διπλό, έχοντας και τις απουσίες των Κάστεελς (Τ), Ρουσιγιόν (Α), Πάολο Οτάβιο (Α) και Γουίλιαμ (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Περβάν – Λακρουά, Μπρουκς, Μπόρνο – Στέφεν, Άρνολντ, Σλάγκερ, Εμπαμπού – Κρούζε, Βιντ – Ενμέτσα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet