PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΜΑΙΝΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 03/04

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΜΑΙΝΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 03/04

03 Απριλίου 2022 - 05:18

Αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με την Γκλάντμπαχ να υποδέχεται στο "Μπορούσια Παρκ" τη Μάιντς. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Πριν τη διακοπή, η Γκλάντμπαχ είχε βρει ένα καλό ρυθμό και αν το ματς γινόταν μια εβδομάδα νωρίτερα, θα πηγαίναμε πιο εύκολα προς τα αριστερά. Η Μάιντς είναι κυρίως ομάδα έδρας, όμως αν βρει χώρους, μπορεί εύκολα να γίνει επικίνδυνη. Με τους γηπεδούχους να μην εκπέμπουν σε καμία περίπτωση τη σιγουριά των περασμένων ετών, πρώτο σημείο μας θα είναι το Over 2,5 - 1.75
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Έγινε θιασώτης μιας... παρωδίας στο Μπόχουμ την περασμένη αγωνιστική, εκεί όπου προηγήθηκε πολύ εύκολα με 2-0 και τελικά πήρε το ματς στα χαρτιά, καθώς οι οπαδοί της αντιπάλου έκαναν επίθεση στον επόπτη. Η σεζόν δεν είναι η καλύτερη για τη Μπορούσια, πάντως και σίγουρα θα ψάξει τις νίκες μέχρι τέλους για να ανέβει στο πρώτο μισό της κατάταξης. Η έδρα της αποτελεί την "αχίλλειο πτέρνα" της, όμως είναι στο χέρι της η βελτίωση. Μ Covid-19 είναι ο Γιάντσκε (Α), τραυματίστηκε ο Τιράμ (Ε), εκτός και οι Φρίντριχ (Α), Χόφμαν (Μ). Αμφίβολος με τις πιθανότητες υπέρ του ο βασικός κίπερ Ζόμερ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ζόμερ – Γκίντερ, Μπεγιέρ, Ελβέντι – Λαίνερ, Νόιχαους, Κράμερ, Κονέ, Μπενσεμπαϊνί – Εμπολό, Πλεά.

ΜΑΙΝΤΣ

Οι δύσκολες τελευταίες σεζόν της Μάιντς δείχνουν να είναι παρελθόν, καθώς η ομάδα τη φετινή χρονιά τα πηγαίνει περίφημα, αρκετά καλύτερα απ' όσο θα περίμενε ένας μέσος φίλος της ομάδας. Η έδρα της είναι από τις καλύτερες της Γερμανίας και αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στα εκτός, θα μιλούσαμε ακόμα και για Ευρώπη. Η επίσκεψή της στο Γκλάντμπαχ δεν θα είναι απλή υπόθεση, καθώς αντιμετωπίζει μια φορμαρισμένη ομάδα. Ο Σβένσον δεν θα έχει τον σημαντικό χαφ Κορ (Μ), ενώ λογικά θα προλάβει ο κομβικός Μπούρκαρντ (Μ). Σταθερά εκτός ο Σεν Ζιστ (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-1-1): Τσέντνερ – Χακ, Μπελ, Νιακατέ – Βίντμερ, Μπαρέιρο, Σταχ, Στόγκερ, Λουκόκι (Ααρόν) – Μπούρκαρντ – Ονισίβο.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet