PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΧΕΤΑΦΕ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑΣ 02/04

ΧΕΤΑΦΕ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑΣ 02/04

02 Απριλίου 2022 - 21:37

Αναμέτρηση για την 30ή αγωνιστική της La Liga στην Ισπανία, με τη Χετάφε να υποδέχεται τη Μαγιόρκα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Χωρίς νίκη το τελευταίο διάστημα και οι δύο ομάδες, οι οποίες βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι έχουν την ποιότητα να φύγουν με το τρίποντο από το παιχνίδι, ενώ αν δεν τα καταφέρουν θα μπλέξουν στη μάχη της παραμονής. Επικρατέστερο σενάριο ο άσος της Χετάφε στο 2.25 
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΕΤΑΦΕ

Τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια για τη Χετάφε, η οποία έχει κατρακυλήσει βαθμολογικά στους 29 βαθμούς και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Στην τελευταία αναμέτρηση απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο εκτός έδρας κατάφερε να προηγηθεί πολύ γρήγορα με γκολ του Ενές Ουνάλ στο 3ο λεπτό. Στη συνέχεια δέχθηκε την ισοφάριση, ενώ θα μπορούσε ακόμα και να χάσει και το παιχνίδι. Αγωνιστικά η Χετάφε δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Γιάνκτο (M), Κουένκα (A). Εκτός και οι Βιτόλο (Μ) και Αμπντουλάι (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Σόρια – Ντακονάμ, Μίτροβιτς, Καμπάκο, Σουάρες, Ολιβέρα -  Μακσίμοβιτς, Αραμπάρι, Αλενιά – Σάντρο Ραμίρες, Ουνάλ.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μαγιόρκα προέρχεται από πέντε σερί ήττες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και δίκαια βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 26 βαθμούς σε 29 αγωνιστικές. Μάλιστα, άλλαξε προπονητή με τον Αγκίρε να αναλαμβάνει αντί του Γκαρσία. Στο πρόσφατο παιχνίδι εκτός έδρας με αντίπαλο την Εσπανιόλ, αν και είχε καλή εικόνα δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία. Μοιραία γνώρισε την ήττα με 1-0, ένα αποτέλεσμα που την έχει βάλει για τα καλά σε “μπελάδες”. Σε επίπεδο απουσιών εκτός για τη Μαγιόρκα θα παραμείνουν για ακόμα ένα παιχνίδι οι Κόστα (A), Ράιγιο Γκαλαρέτα (Μ) και Γκρέιφ (Τ). Επιστρέφουν οι Μαφέο (Α) και Ρέινα (Τ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Ρίκο – Μαφέο, Ρούσο, Βαλιέντ, Ολιβάν – Κούμπο, Σεβίγια, Μπάμπα, Ντάνι Ροντρίγκεθ – Άνχελ, Μουρίτσι.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet