PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΡΑΝΑΔΑ - ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑΣ 03/04

ΓΡΑΝΑΔΑ - ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑΣ 03/04

02 Απριλίου 2022 - 23:48

Αναμέτρηση για την 30ή αγωνιστική της La Liga στην Ισπανία, με τη Γρανάδα να υποδέχεται τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, με τις δύο ομάδες θα θέλουν το τρίποντο για να παραμείνουν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Αγωνιστικά έχουν αρκετές αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι, ενώ με βάση και την προϊστορία στα μεταξύ τους παιχνίδια περιμένουμε αρκετά γκολ. Επικρατέστερο σενάριο το G/G στο 1.90 
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΡΑΝΑΔΑ

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τη Γρανάδα την περασμένη αγωνιστική που επικράτησε εκτός έδρας της Αλαβές με 3-2, ανεβαίνοντας έτσι στη 16η θέση της βαθμολογίας και στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Αγωνιστικά αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, καθώς εκτός θα παραμείνουν οι Νέβα (Α), Ροτσίνα (Μ), Εσκαντέλ (Τ), Μοντόρο (Μ), Γκοναλόνς (Μ), Ράμπα (Ε), Αρίας (Α) και ο ανέτοιμος Λοσάνο (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Μαξιμιάνο – Τορέντε, Χερμάν, Ντουάρτε – Κίνι, Μίγια, Πέτροβιτς, Εσκουδέρο – Πουέρτας, Κογιάδο – Λ. Σουάρες.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Με μεγαλύτερη απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη και ένα παιχνίδι λιγότερο θα παραταχθεί στην αναμέτρηση η Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, έχοντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Στην πρόσφατη αναμέτρηση εντός έδρας με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης αν και προσπάθησε αρκετά στο τέλος γνώρισε την ήττα με 1-0. Σε επίπεδο απουσιών εκτός για τους νεοφώτιστους θα παραμείνουν για ακόμα ένα παιχνίδι οι Τρέχο (Μ), Μπεμπέ (Ε), Φαλκάο (Ε), Σάβελιτς (Α) και Μέρκελανθ (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντιμιτριέφσκι – Μπαλιού, Κατένα, Μ. Σουάρεθ, Φραν Γκαρθία – Κομεσάνια, Βαλεντίν – Παλασόν , Ντεκά, Α. Γκαρθία – Γκουαρδιόλα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet