PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑΣ 03/04

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑΣ 03/04

03 Απριλίου 2022 - 07:15

Αναμέτρηση για την 30ή αγωνιστική της La Liga στην Ισπανία, με την Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Σεβίλλη. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αν και μεγάλη η διαφορά στο σετ των αποδόσεων, η αναμέτρηση εξακολουθεί να είναι ένα ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση όμως δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα κόντρα σε μία τόσο επιθετική ομάδα. Από την άλλη η Σεβίλλη ψάχνει μία καλή εμφάνιση και το G/G στο 1.90 δεν περνά απαρατήρητο. 
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στην καλύτερη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση της σεζόν βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία προέρχεται από το σπουδαίο διπλό με 4-0 στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Βαθμολογικά με νίκη κόντρα στη Σεβίλλη ανεβαίνει στη 2η θέση του πρωταθλήματος, ενώ θα έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα από την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +15. Αγωνιστικά ο Τσάβι εξακολουθεί να έχει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λ. Ντε Γιονγκ (Ε), Ντεστ (Α), Ρομπέρτο (Α), Μπαλδέ (Α) και Ουμτιτί (Α). Επιστέφουν οι Άλβες και Αραούχο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Άλβες, Πικέ, Αραούχο, Άλμπα – Φ. Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Πέδρι – Ντεμπελέ, Ομπαμεγιάνγκ, Φεράν Τόρες.

ΣΕΒΙΛΛΗ

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Σεβίλλη είναι φανερό πως βρίσκεται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος, αγνοώντας τη χαρά της νίκης στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος με τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Στην Ευρώπη αποκλείστηκε από τη Γουέστ Χαμ και δεν θα συνεχίσει στο Europa League, ενώ βαθμολογικά παραμένει στη 2η θέση με την Μπαρτσελόνα την έχει πλησιάσει στο τρίποντο. Αγωνιστικά ο Λοπετέγκι έχει σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός θα παραμείνουν για το παιχνίδι οι Ακούνια (Α), Τόρες (Μ), Γκόμες (ΜΕ) και Σούσο (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπόνο – Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ρεκίκ – Ράκιτιτς, Γκουντέλ, Χορδάν – Κορόνα, Εν Νεσίρι, Οκάμπος.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet