PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 04/04

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 04/04

04 Απριλίου 2022 - 10:00

Αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
«Μίνι» Λονδρέζικο ντέρμπι, με την Κρίσταλ Πάλας να έχει πετύχει κατά πολύ τον βασικό της στόχο, δηλαδή την εξασφάλιση της παραμονής. Από την άλλη, η Άρσεναλ έχει μεγαλύτερο κίνητρο, θέλει να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκεται σε καλό δρόμο. Το διπλό θα είναι η επιλογή μας, την οποία δεν θεωρούμε εύκολη. Πλασάρεται σε απόδοση 1.99.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Στις 20 Μαρτίου αγωνίστηκε για τελευταία φορά, κερδίζοντας την Έβερτον με 4-0 εντός έδρας για το Κύπελλο, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά. Στο πιο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος, απέσπασε «λευκή» ισοπαλία απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας. Έμεινε αήττητη στα 6 τελευταία (4-2-0), βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Βαθμολογικά είναι άνετη, απέχει πολύ από την Ευρώπη, είναι στο «+12» από τον υποβιβασμό. Αμφίβολοι οι Ζαχά (Ε), Ολίσε (ΜΕ) και ΜακΆρθουρ (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γκουάιτα - Κλάιν, Άντερσεν, Γκουέχι, Μίτσελ - Γκάλαχερ, Κουγιατέ, Σλουπ - Αγιού, Ματετά, Έντουαρ.

ΑΡΣΕΝΑΛ

Στις 19 Μαρτίου έπαιξε για τελευταία φορά, επικρατώντας της Άστον Βίλα με 1-0 εκτός έδρας. Ήταν η 6η νίκη της στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια. Μόνο το πρωτάθλημα της απέμεινε, έχει αποκλειστεί από τις υπόλοιπες διοργανώσεις. Μάχεται να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει καλές πιθανότητες, καθώς ισοβαθμεί με την 4η Τότεναμ. Αμφίβολοι οι Ράμσντεϊλ (Τ), Σάκα (ΜΕ) και Τομιγιάσου (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Λένο - Σοάρες, Γουάιτ, Γκαμπριέλ, Τιέρνι - Πάρτι, Τσάκα - Σμιθ-Ρόου, Όντεγκααρντ, Μαρτινέλι - Λακαζέτ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet