PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΕΡΟΝΑ - ΤΖΕΝΟΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 04/04

ΒΕΡΟΝΑ - ΤΖΕΝΟΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 04/04

04 Απριλίου 2022 - 09:30

Αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Η Βερόνα είναι άνετη βαθμολογικά, απέχει πολύ από την Ευρώπη, ενώ δεν κινδυνεύει για υποβιβασμό. Η Τζένοα έχει το μεγαλύτερο κίνητρο, παλεύει για τη σωτηρία της, βρίσκεται σε καλή φάση. Παρόλα αυτά, το διπλό φαίνεται δύσκολη υπόθεση, θα πάμε με την κάλυψη του ασιατικού 2 (+0.5) σε απόδοση 1.90.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΕΡΟΝΑ

Έφερε 1-1 με την Έμπολι εκτός έδρας, πριν από λτη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, φέρνοντας την τρίτη ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια (1-3-1). Βρίσκεται στα μισά της βαθμολογίας, στο «-10» από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Όσο για τον υποβιβασμό, είναι στο «+20» από την επικίνδυνη ζώνη. Μετράει πέντε σερί G/G και 3/5 Over 2,5. Εκτός οι Νταβίντοβιτς (Α), Παντούρ (Τ), Ρέτσος (Α), Λασανγκά (Ε), Βελόσο (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Μοντιπό - Σουτάλο, Γκίντερ, Σετσερίνι - Φαραόνι, Μπέσα, Ταμέζε, Κασάλε - Καπράρι, Μπαράκ - Σιμεόνε.

ΤΖΕΝΟΑ

Πριν από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, επικράτησε της Τορίνο με 1-0 εντός έδρας, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Δεν δέχτηκε γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, ενώ μετράει οκτώ συνεχόμενα Under 2,5. Βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού, απέχει τρεις βαθμούς από τη σωτηρία. Απουσιάζει ο Όστιγκαρντ (Α), αμφίβολοι είναι οι Καμπιάσο (Α), Βανχόιζντεν (Α), Τσίμπορα (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σίριγκου - Φρέντρουπ, Μπάνι, Μακσίμοβιτς, Βάσκες - Μπαντέλι, Στουράρο - Γκούντμουνσον, Αμίρι, Πορτανόβα - Ντέστρο.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet