PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΙΛΑΝ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 04/04

ΜΙΛΑΝ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Α' ΙΤΑΛΙΑΣ 04/04

04 Απριλίου 2022 - 09:59

Αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo
Η Μίλαν είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, δεν έχει περιθώρια για γκέλες, η νίκη θα τη διατηρήσει μόνη στην κορυφή. Η Μπολόνια είναι από τις άνετες ομάδες του πρωταθλήματος, ωστόσο δεν θα πάει για «τουρισμό» στο Σαν Σίρο. Περιμένουμε να βάλει δυσκολίες στη γηπεδούχο, πιθανό το G/G, βρίσκεται σε απόδοση 2.15.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΙΛΑΝ

Στην τελευταία αναμέτρηση πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, πέρασε από την Κάλιαρι με 1-0, φτάνοντας τις τρεις συνεχόμενες νίκες. Παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμεί με τη Νάπολι στους 66 βαθμούς. «Τρέχει» αήττητο σερί δέκα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (6-4-0). Κράτησε το μηδέν στα τέσσερα τελευταία. Ο Κιάερ (Α) παραμένει η μοναδική απουσία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν - Καλάμπρια, Καλούλου, Τομόρι, Ερναντέζ - Μπενασέρ, Τονάλι - Μεσίας, Κεσιέ, Λεάο - Ζιρού.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Στο τελευταίο της παιχνίδι, πριν από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ηττήθηκε από την Αταλάντα με 1-0 εντός έδρας. Έφτασε τις δύο διαδοχικές ήττες, ενώ αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα (0-2-2, δεν σκόραρε στα τρία). Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, νιώθει ασφαλής με την παραμονή, είναι στο «+11» από τον υποβιβασμό. Εκτός οι τραυματίες Μικαέλ (Μ), Ντομίνγκες (Μ), Ντε Σιλβέστρι (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Σκορούπσκι - Σουμαορό, Μεδέλ, Τεάτε - Χικέι, Σβάνμπεργκ, Σούτεν, Ντικς - Ορσολίνι, Σοριάνο - Αρναούτοβιτς.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet