PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΛΓΕΡΙΑ - ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 29/03

ΑΛΓΕΡΙΑ - ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 29/03

04 Απριλίου 2022 - 21:02

Ρεβάνς ανάμεσα σε Αλγερία και Καμερούν, με το πρώτο παιχνίδι να λήγει 1-0 υπέρ των σημερινών γηπεδούχων. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 22:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Προβάδισμα στην Αλγερία μετά και την νίκη με καλή εμφάνιση στην πρώτη αναμέτρηση. Αγωνιστικά υπάρχει αισθητή διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στα εντός έδρας παιχνίδια η Αλγερία έχει μόλις μία ήττα στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις. Στοιχηματικά θα ρισκάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.00 
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΛΓΕΡΙΑ

Επιστροφή στις νίκες για την Αλγερία, η οποία επικράτησε εκτός έδρας στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, κάνοντας μία καλή εμφάνιση. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Σλιμανί στο 40ο λεπτό, με τον επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να δείχνει για ακόμη μία φορά την ποιότητά του. Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός για την Αλγερία ο Μπενσεμπαϊνί που συμπλήρωσε κάρτες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-2-3): Εμπολί – Ατάλ, Μπενλαμρί, Μαντί, Μπεναβάντα  – Μπενασέρ - Ζερούκι, Φεγκουλί - Μαχρέζ, Μπελαΐλι, Σλιμανί.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Μέτρια εμφάνιση στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Αλγερία για το Καμερούν, το οποίο χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στη ρεβάνς για να ελπίζει σε πρόκριση. Στο Copa Africa κατέκτησε την 3η θέση επικρατώντας στο μικρό τελικό της Μπουρκίνα Φάσο με 4-3 στα πέναλτι, ενώ συνολικά στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις του σε όλες τις διοργανώσεις έχει δύο νίκες, δυο ισοπαλίες και μία ήττα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του μόλις μία φορά. Σε επίπεδο απουσιών εκτός θα παραμείνουν οι Ανγκουίσα και  Ν’ Γκαμαλό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Ονάνα - Φάι, Καστελετό, Νγκαντέ, Μπαϊσό - Εκαμπί, Κούντε, Ουμ Γκουέτ, Χόνγκλα - Ταβάμπα, Τσούπο-Μότινγκ.

 

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet