PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΑΟΥΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 05/04

ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΑΟΥΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 05/04

05 Απριλίου 2022 - 07:05

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της 2η κατηγορίας στη Γερμανία, με το Αμβούργο να υποδέχεται την Άουε. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19.30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν ανάγκη τους βαθμούς. Στοιχηματικά με βάση την προϊστορία, περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι με το Over 2.5 να έχει επιβεβαιωθεί στα 4/5 μεταξύ τους παιχνίδια και να αξίζει να ασχοληθούμε 1.60.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια του Αμβούργου, το οποίο μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από την Πάντερμπορν με 2-1, μένοντας στους 42 βαθμούς και στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αγωνιστικά εκτός για τους γηπεδούχους θα παραμείνουν κατά πάσα πιθανότητα οι Γιάν Γκιαμερά, Τιμ Λάιμπολντ, και ο ανέτοιμος Στέφαν Αμπρόζιους.

ΑΟΥΕ

Από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα προέρχονται οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με την υπόθεση παραμονή να γίνεται ακόμη δυσκολότερη. Συνολικά σε 27 παιχνίδια έχουν τέσσερις νίκες, επτά ισοπαλίες και 16 ήττες, ενώ ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα τους εξακολουθεί να είναι η άμυνα με 54 γκολ παθητικό. Σε επίπεδο απουσιών εκτός για την Άουε θα παραμείνουν οι τιμωρημένοι  Μπεν Ζολίνσκι και Πρινς Οσέι Οβούσου και οι τραυματίες Ομάρ Σίαριτς, Ραμζί Φεϊράνι και Ογκνιέν Γκνιάτιτς.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet