PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 06/04

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 06/04

06 Απριλίου 2022 - 03:12
Αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική (Βόρειος όμιλος). Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Αναγέννηση ηττήθηκε από Απόλλωνα Λάρισας και Πανσερραϊκό που είχαν ισχυρό κίνητρο τις περασμένες αγωνιστικές και έχει ένα λόγο παραπάνω να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Ηρακλή, παρότι το ματς δεν θα είναι εύκολο. Ο «Γηραιός» έχει κάποιες καλές μονάδες, όμως η γηπεδούχος έχει ανώτερο σύνολο και καλή έδρα. Πάμε στον άσο - 1.75.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Τα έδωσε όλα από την αρχή της σεζόν η Αναγέννηση ώστε να βρεθεί στις πρώτες θέσεις και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορούσε. Στα τελευταία παιχνίδια, πάντως, η απογοήτευση είναι εμφανής στην εικόνα των παικτών, που ήλπιζαν πως οι πιθανότητές τους ακόμα και για τη 2η θέση θα ήταν περισσότερες. Ο Αμανατίδης έπαιξε με αλλαγές κόντρα στον Πανσερραϊκό και σήμερα οι περισσότεροι βασικοί θα επανέλθουν, καθώς η ομάδα θα ψάξει τη νίκη μπροστά στο κόσμο της. Εκτός ο τιμωρημένος Μπιανκόνι, δεν υπολογίζονται οι Γκουγκούδης και Γκεγιέ.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Στόχος του Ηρακλή είναι σιγά-σιγά να βρει το δρόμο του στη κατηγορία μέχρι να έρθει η στιγμή που θα στοχεύσει στην απευθείας άνοδο. Η φετινή σεζόν ήταν μεταβατική, με τον στόχο της παραμονής λογικά να επιτυγχάνεται. Πηγαίνει στην Καρδίτσα έχοντας μια κακή εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου και θα ψάξει τρόπους να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Ο κόουτς Γεωργιάδης θα έχει απουσίες, όμως είναι γνωστές εδώ και καιρό. Τιμωρημένος ο Άγγελος Παπαστεριανός, τραυματίες οι Παλαβράκης, Μανώλης Παπαστεριανός, Ναπολιτάνο, Κάκκο, Σγουρής και Καρτσαμπάς.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet