PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΕΚ Β' - ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 06/04

ΑΕΚ Β' - ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 06/04

06 Απριλίου 2022 - 03:02
Αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική (Νότιος όμιλος). Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Στη νέα της έδρα, η Β' ομάδα της ΑΕΚ θα κυνηγήσει τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα με κίνητρο, η οποία όμως δεν πείθει ούτε στο ελάχιστο μακριά από την έδρα της. Αν η Ένωση δεν είχε τις συνεχείς αλλαγές στο σχήμα της και τις απουσίες, θα πηγαίναμε χωρίς φόβο στον άσο. Επειδή, όμως, αυτές υπάρχουν, θα επιλέξουμε τον άσο με DNB - 1.85
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ Β'

Είχε κυρίως παθητικό ρόλο στο Αιγάλεω, εκεί όπου αφού γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις το γκολ, πήρε προβάδισμα κόντρα στη ροή του αγώνα, μέχρι να δεχθεί στο φινάλε την ισοφάριση. Τα παιχνίδια αυτά είναι πολύ σημαντικά για τις παραστάσεις των νεαρών παικτών της ΑΕΚ, που έχουν φιλοδοξίες να παίξουν κάποια στιγμή στη μεγάλη κατηγορία. Ντεμπούτο θα κάνει το σύνολο του Νίκου Παναγιωτάρα στο νέο γήπεδο στα Σπάτα, ευελπιστώντας στο τρίποντο απέναντι στον Ηρόδοτο. Απουσίες θα υπάρχουν εκ νέου, καθώς εκτός έμειναν οι Κάτσικας, Μουστακόπουλος, Μιτάι, Ρουκουνάκης και Γκίνης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Πολύ σπουδαία νίκη επί της Κηφισιάς πήρε ο Ηρόδοτος την περασμένη αγωνιστική, που έδωσε νέες ελπίδες στη κρητική ομάδα αναφορικά με την παραμονή της. Το έργο της είναι σαφώς δύσκολο, μιας και ο ανταγωνισμός στην... ουρά είναι πολύ μεγάλος και το πρόγραμμα που έρχεται είναι απαιτητικό. Στόχος στα Σπάτα απέναντι στην ΑΕΚ Β' είναι αρχικά ο βαθμός και ότι παραπάνω έρθει θα είναι καλοδεχούμενο. Τραυματίες οι Σταμπουλίδης και Αρναούτογλου για τον Βαζάκα, που θα περιμένει τον κομβικό Καπέλ μέχρι τελευταίας ώρας.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet