PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΑΒΑΛΑ - ΛΑΡΙΣΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 06/04

ΚΑΒΑΛΑ - ΛΑΡΙΣΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 06/04

05 Απριλίου 2022 - 23:43

Αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική (Βόρειος όμιλος). Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει 15.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Μονόπλευρο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση υπέρ των γηπεδούχων. Η Καβάλα με νίκη θα κάνει σπουδαίο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία και ο άσος κοντά στο διπλασιασμό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Επιλογή η νίκη της Καβάλας στο 2.15 
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΑΒΑΛΑ

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση και με ανεβασμένη την ψυχολογία η Καβάλα, η οποία παραμένει αήττητη στην τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία. Την περασμένη επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εκτός έδρας των Τρικάλων με 2-0 και πλέον βρίσκεται στους 23 βαθμούς και στο -3 από την επικίνδυνη ζώνη με ένα παιχνίδι λιγότερο. Αγωνιστικά εκτός για τους γηπεδούχους θα παραμείνουν κατά πάσα πιθανότητα οι Μπούμαν, Μουσλίγια, Κοέν, Χοσεϊνσπούρ.

ΛΑΡΙΣΑ

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Λάρισα μετά την ήττα από την Ξάνθη, επέστρεψε και αυτή στα «τρίποντα», επικρατώντας με 1-0 του Θεσπρωτού εντός έδρας. Βαθμολογικά έχει συγκεντρώσει 56 βαθμούς σε 26 παιχνίδια, με τη διαφορά από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Βέροια να παραμένει στο -8. Σε επίπεδο απουσιών εκτός για την ομάδα της Λάρισας θα παραμείνουν κατά πάσα οι τραυματίες Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Θεολόγου και οι Ομάρ, Γαρουφαλιάς και ο Νικολιάς που δεν υπολογίζονται.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet