ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΡΣΕΙΓ - ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 07/04

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 07/04

07 Απριλίου 2022 - 07:30

Πρώτη αναμέτρηση για την φάση των “8” του Europa League με τη Μαρσέιγ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση οι «Μασσαλοί», οι οποίοι όμως δεν κρατάνε εύκολα το μηδέν στην άμυνα, προερχόμενοι από πέντε σερί G/G. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ θα ψάξει ένα γκολ ενόψει και του επαναληπτικού και το σενάριο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση. Επιλογή το G/G στο 2.10.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΡΣΕΙΓ

Σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η Μαρσέιγ, η οποία προέρχεται από πέντε σερί τρίποντα σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Σεντ Ετιέν, κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη με 4-2, διατηρώντας έτσι την 2η θέση πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν. Αγωνιστικά ο Σαμπαόλι δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μίλικ (E), Ντε λα Φουέντε (M) και Λουάν Πέρες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μανταντά - Λιρόλα, Σαλιμπά, Τσαρ, Κολάσινατς - Γκεγιέ, Γκεντουζί -  Ουντέρ, Γκέρσον, Παγιέτ - Ντιένγκ.

ΠΑΟΚ

Στον αντίποδα ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα και σταμάτησε ένα αήττητο σερί με 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου παρά την ήττα παρέμεινε στην 2η θέση πίσω από τον Ολυμπιακό και πλέον έχει τη δυνατότητα να ρίξει όλο το βάρος στην Ευρώπη και στα παιχνίδια με τη Μαρσέιγ. Σε επίπεδο απουσιών εκτός για το «Δικέφαλο του βορρά» έχουν μείνει οι Βαρέλα (Α), Σάστρε (Α), Ζαμπά (ΜΕ), Ολιβέιρα (Ε), τραυματίας ο Μιχαηλίδης (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Λύρατζης – Κούρτιτς, Τσιγγάρας – Σίντκλεϊ, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς – Άκπομ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet