ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 07/04

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 07/04

07 Απριλίου 2022 - 06:55

Πρώτη αναμέτρηση για την φάση των “8” του Conference League, με τη Φέγενορντ να υποδέχεται τη Σλάβια Πράγας. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει 19.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δίκαιο φαβορί στην αναμέτρηση η Φέγενορντ, η οποία αντιμετωπίσει μία ομάδα σε κακό μομέντουμ και με πολλές απουσίες. Στοιχηματικά ο άσος προσφέρετε σε ελκυστική απόδοση και μπορεί να προστεθεί στις επιλογές μας. Ποντάρισμα στην νίκη της Φέγενορντ το 1.70.
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Επιστροφή στις νίκες για τη Φέγενορντ, η οποία επικράτησε εντός έδρας της Βίλεμ για το ολλανδικό πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω την ήττα από τον Άγιαξ. Στον περασμένο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ οι Ολλανδοί πέταξαν έξω την Παρτίζαν με δύο νίκες, παίρνοντας πανηγυρική πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Εντός συνόρων βρίσκονται στην 3η θέση με στόχο την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Σε επίπεδο απουσιών εκτός θα παραμείνουν οι Μπάιλοβ (Τ), Χεϊρτράουντα (Α), Σάντλερ (Α).

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Με πολλά προβλήματα και μέτρια αγωνιστική κατάσταση θα παραταχθεί στο «Ντε Κάιπ» η Σλάβια Πράγας, η οποία προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν, αποτέλεσμα που κράτησε τους γηπεδούχους στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Αγωνιστικά είναι φανερό πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία, με τη Σλάβια να έχει δεχτεί γκολ στις τελευταίες 4/5 αναμετρήσεις της. Σε επίπεδο απουσιών, τιμωρημένοι οι Άιχμ Ουσού (Α) και Πλάβσιτς (Μ), ενώ σίγουρα εκτός είναι οι Μπορίλ και οι Σέβτσικ (Μ), Μάζοπουστ (Μ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet