MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CONFERENCE LEAGUE breadcrumbs arrow ΠΑΟΚ - ΜΑΡΣΕΪΓ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 14/04

ΠΑΟΚ - ΜΑΡΣΕΪΓ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 14/04

14 Απριλίου 2022 - 07:30
Επαναληπτικός για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας τη Μαρσέιγ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗN BET365

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που καλείται να κάνει παιχνίδι για να βρει το γκολ, πράγμα που θα δώσει κάποιους χώρους στους Γάλλους. Η έδρα του "δικεφάλου" θα... βράζει, σίγουρα θα παίξει ρόλο στο ματς, όμως οι Μασσαλοί είναι έμπειρη ομάδα και δεν "μασάει" από τέτοια. Η ελληνική ομάδα αν δεν σκοράρει νωρίς θα αναγκαστεί να ρισκάρει και η Μαρσέιγ θα το εκμεταλλευτεί. Ρίσκο με το διπλό - 2.37
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ

Μπορεί να ηττήθηκε στη Μασσαλία, όμως το γκολ που πέτυχε στο δεύτερο μέρος του αγώνα δίνει στον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να διεκδικήσει από καλή θέση μια ιστορική πρόκριση σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει τη στήριξη του κόσμου της σε μια κατάμεστη Τούμπα και ελπίζει πως θα μπορέσει αρχικά να πάρει τη νίκη και... βλέπουμε. Ο "δικέφαλος" δεν έπαιξε στο πρωτάθλημα το περασμένο ΣΚ για να προετοιμαστεί κατάλληλα και ο Λουτσέσκου δεν είχε έξτρα προβλήματα, με τον Μιχαηλίδη (Α) να είναι εκτός και τους Βαρέλα (Α), Σάστρε (Α), Ζαμπά (Μ) και Ολιβέιρα (Ε) εκτός λίστας.

Πιθανή εντεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια – Κούρτιτς, Αουγκούστο– Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (Τσιγγάρας), Μπίσεσβαρ – Άκπομ.

ΜΑΡΣΕΪΓ

Έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΟΚ στην έδρα της, σκόραρε δυο φορές και μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ ακόμα. Στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχώρησε αδικαιολόγητα και παραλίγο να το πληρώσει περισσότερο από το τελικό 2-1. Η Μαρσέιγ πηγαίνει στην Τούμπα "πληγωμένη", μιας και τιμωρήθηκαν τρεις εκ των βασικών της, αλλά και ο προπονητής της Χόρχε Σαμπαόλι. Στο πρωτάθλημα νίκησε άνετα τη Μονπελιέ και θέλει όσο τίποτα να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και στην Ευρώπη. Τιμωρημένοι οι Ζέρσον, Μπάμπα Ντιένγκ και Μπουμπακάρ Καμαρά, δεν θα παίξει ούτε ο σταρ φορ Μίλικ.

Πιθανή εντεκάδα (4-2-3-1): Μανταντά – Λιρόλα, Σαλιμπά, Τσαλέτα-Τσαρ, Πέρες – Γκεντουζί, Γκέιγ – Χαρίτ, Παγέ, Ούντερ - Μπακαμπού.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet