MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CONFERENCE LEAGUE breadcrumbs arrow ΡΟΜΑ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 14/04

ΡΟΜΑ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 14/04

14 Απριλίου 2022 - 07:05
Επαναληπτικός για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, με τη Ρόμα να υποδέχεται στο "Ολίμπικο" την Μπόντο Γκλιμτ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Δεν είναι καθόλου τυχαία η παρουσία της Μπόντο σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Οι Νορβηγοί έχουν κάνει κάποια εξαιρετικά παιχνίδια, ενώ τρία εξ αυτών είναι κόντρα στη Ρόμα. Οι Ιταλοί οφείλουν να είναι πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι αν θέλουν να παίξουν στα ημιτελικά και πιθανότατα δυο γκολ δεν θα τους φτάσουν. Θα επιλέξουμε το ασιατικό Over 3 - 2.00
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΟΜΑ

Δεν έκανε την εμφάνιση που θα ήθελε στη Νορβηγία και σε ένα γήπεδο που είχε δεχθεί έξι τέρματα στο πρώτο μισό της σεζόν, ηττήθηκε εκ νέου με 2-1. Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για τη Ρόμα. Οι Ιταλοί μπορεί να έβλεπαν - σύμφωνα με τον Μουρίνιο - τη διοργάνωση ως δευτερεύοντα στόχο, όμως μια ευκαιρία συμμετοχής σε ημιτελικά ευρωπαϊκού Κυπέλλου δεν γίνεται να αγνοηθεί. Ο Πορτογάλος είδε την ομάδα του να κερδίζει με ανατροπή στο πρωτάθλημα τη Σαλερνιτάνα (2-1), στο "κυνήγι" της 4άδας. Μοναδικός απών ο γνωστός τραυματίας Σπινατσόλα (Α).

Πιθανή εντεκάδα (3-4-2-1): Ρούι Πατρίτσιο – Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ – Κάρσντορπ, Κριστάντε, Ολιβέιρα, Ζαλέφσκι – Μκιταριάν, Πελεγκρίνι – Έιμπραχαμ.

ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Ούσα η "σταχτοπούτα" της διοργάνωσης σε αυτή τη φάση, η Μπόντο Γκλιμτ δεν φαντάζει σε καμία περίπτωση ως μια ομάδα πρωτάρα. Οι Νορβηγοί παίζουν ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, δεν φοβούνται ονόματα και φιλοδοξούν να πάνε μέχρι τέλους. Η νίκη με 2-1 επί της Ρόμα στο πρώτο παιχνίδι ήταν δίκαια και παρότι η αντίπαλος έκανε περισσότερες φάσεις, ένα γκολ θα μπορούσε να έχει έρθει και από τις δυο πλευρές. Επιστρέφει στην Ιταλία, εκεί όπου είχε φύγει με 2-2 στους ομίλους και το ηθικό όλων είναι στα ύψη. Με τις πιθανότητες υπέρ τους να αγωνιστούν οι βασικοί Πελεγκρίνο (Ε) και Μούε (Α), εκτός ο Φετ (Μ).

Πιθανή εντεκάδα (4-3-3): Χάικιν – Σάμπστεντ, Μούε, Χοιμπράατεν, Βενμπαγκόμο – Βέτλεσεν, Χάγκεν, Σάλτνες – Κόομσον, Μπονιφέις (Έσπεγιορντ), Σολμπάκεν.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet