MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ breadcrumbs arrow ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΜΑΡΣΕΪΓ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE 28/4

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΜΑΡΣΕΪΓ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE 28/4

28 Απριλίου 2022 - 07:15

Αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Europa Conference League, με τη Φέγενορντ να υποδέχεται τη Μαρσέιγ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες που βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η λογική λέει πως θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι, με επικρατέστερο σενάριο τα γκολ εκατέρωθεν. Παρά το ρίσκο, επιλογή το G/G στο 1.65.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Αήττητη το τελευταίο διάστημα η Φέγενορντ, η οποία μετά τη νίκη-πρόκριση στην έδρα της Σλάβια Πράγας κέρδισε και στο πρωτάθλημα την Ουτρέχτη με 2-1. Βαθμολογικά βρίσκεται μέσα στην πρώτη 3αδα του ολλανδικού πρωταθλήματος, διανύοντας μία από τις καλύτερες σεζόν των τελευταίων ετών. Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός θα παραμείνουν οι Μπάιλοβ και Τόουρνστρα. Αμφίβολος ο εξτρέμ Γιαχανμπάχς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μαρτσιάνο –  Μαλάσια, Τράουνερ, Σένεσι, Χέιρτραουντα – Άουρσνες, Ράις, Τιλ, Κοκτσού – Νέλσον, Ντέσερς, Σινιστέρα.

ΜΑΡΣΕΙΓ

Ευκαιρία να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης έχει η Μαρσέιγ, η οποία μετά την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ τα πηγαίνει αρκετά καλά και στο πρωτάθλημα, έχοντας δύο νίκες και μία ήττα στα τελευταία τρία παιχνίδια. Το διπλό στην έδρα της Ρεμς την περασμένη αγωνιστική τη διατήρησε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και στο +6 από τη Ρεν. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τους Μασσαλούς, ενώ εκτός αποστολής θα παραμείνουν οι Μπαλέρντι, Αλβάρο, ντε Λα Φουέντε και ο εκτός λίστας Λουίς Ενρίκε. Επιστρέφουν σε ευρωπαϊκό παιχνίδι οι Μίλικ, Ζέρσον, Ντιένγκ και Καμαρά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μανταντά – Λιρόλα, Σαλιμπά, Τσαλέτα-Τσαρ, Πέρες – Γκεντουζί, Καμαρά – Ούντερ, Παγέτ, Ζέρσον – Μίλικ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet