MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ breadcrumbs arrow ΡΟΜΑ - ΛΕΣΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 05/05

ΡΟΜΑ - ΛΕΣΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 05/05

05 Μαΐου 2022 - 07:20

Αγώνας ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, με τη Ρόμα να υποδέχεται τη Λέστερ. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων έληξε 1-1. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ BEΤ365

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Ανοιχτή η πρόκριση μετά το 1-1 και για τις δύο ομάδες, οι οποίες θα μπουν αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Αμφότερες έχουν προβλήματα στην άμυνα, με επικρατέστερο σενάριο τα γκολ εκατέρωθεν. Επιλογή το G/G στο 1.85.
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΟΜΑ

Χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις Ρόμα, η οποία μετρά τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Μετά το 1-1 στο “King Power” στο πρώτο παιχνίδι, δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην Μπολόνια για την 35η αγωνιστική της Serie A και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα εισιτήριο στο Champions League. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει ιδιαίτερες απουσίες και θα παρατάξει ίδια ενδεκάδα με αυτή του πρώτου παιχνιδιού. Εκτός ο Μιχιταριάν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Ρούι Πατρίσιο – Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ – Κάρσντορπ, Κριστάντε, Ολιβέιρα, Ζαλέφσκι – Τζανιόλο, Πελεγκρίνι – Εϊμπραχαμ.

ΛΕΣΤΕΡ

Σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα βρίσκεται η Λέστερ, η οποία αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Την περασμένη Κυριακή ηττήθηκε εκτός έδρας από την Τότεναμ με 3-1, φτάνοντας συνολικά τις 13 ήττες στο πρωτάθλημα. Βαθμολογικά βρίσκεται αρκετά μακριά από ευρωπαϊκό εισιτήριο και η λογική λέει πως θα ρίξει όλο το βάρος στη ρεβάνς κόντρα στη Ρόμα. Σε επίπεδο απουσιών εκτός θα παραμείνουν οι Μεντί (Μ) και Μπερτράντ (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Σμάιχελ – Σογιουντσού, Εβανς, Φοφανά, - Καστάνιε, Ρ. Περέιρα, Τίλεμανς, Ντιούσμπερι-Χολ - Μάντισον – Ολμπράιτον, Μπαρνς, Βάρντι.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet