MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ breadcrumbs arrow ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CONFERENCE LEAGUE breadcrumbs arrow ΡΟΜΑ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 25/05

ΡΟΜΑ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 25/05

25 Μαΐου 2022 - 07:30
Τελικός του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, με τη Ρόμα να αντιμετωπίζει στο "Air Albania Stadium" των Τιράνων τη Φέγενορντ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗN BET365

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Ο μεγάλος τελικός του πρώτου Κόνφερενς Λιγκ στην ιστορία. Ρόμα και Φέγενορντ έχουν φτάσει απόλυτα δίκαια έως εδώ και οι Ιταλοί αναμένεται να είναι η ομάδα με την περισσότερη υποστήριξη στην Αλβανία. Το DNA των Ολλανδών δύσκολα θα αλλάξει, καθώς είναι μια άκρως επιθετική ομάδα, όμως ο Μουρίνιο είναι "γάτα" σε τελικούς. Θα ρισκάρουμε με τη νίκη της Ρόμα - 2.40
Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Top αποδόσεις στο ποδόσφαιρο
check_3c
Αναλήψεις εντός ολίγων ωρών
check_3c
Ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΟΜΑ

Θέλει να μετατρέψει μια μέτρια σεζόν στο πρωτάθλημα, σε μια από τις πιο ιστορικές στιγμές του συλλόγου. Η Ρόμα ψάχνει το πρώτο της Ευρωπαϊκό τρόπαιο απέναντι στη Φέγενορντ και σίγουρα δεν έχει καμία σημασία για τους φίλους των "τζιαλορόσι" αν αυτό το Κύπελλο αυτό θα είναι το Κόνφερενς Λιγκ. Ο Μουρίνιο ξέρει πολύ καλά πώς να στήσει τις ομάδες του σε τελικούς, μιας και έχει κατακτήσει πάρα πολλούς στην καριέρα του με Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ και Ρεάλ. Με τη βοήθεια του κόσμου και την πολυτέλεια να μην έχει κανένα απολύτως τραυματία (Μκιταριάν, Τζανιόλο, Βερετού και Ζαλέφσκι είναι πανέτοιμοι) η Ρόμα δείχνει πανέτοιμη για την πρόκληση.

Πιθανή εντεκάδα (3-4-2-1): Ρούι Πατρίσιο  – Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιες – Κάρσντορπ, Κριστάντε, Ολιβέιρα, Ζαλέφσκι – Πελεγκρίνι, Μκιταριάν – Έιμπραχαμ.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Μπορεί η Φέγενορντ να έχει μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή ιστορία από τη Ρόμα, έχοντας ήδη κατακτήσει ένα Πανευρωπαϊκό και δυο Κύπελλα ΟΥΕΦΑ, οι Ολλανδοί όμως γνωρίζουν πως έχουν μπροστά τους μια πολύ δύσκολη αποστολή. Είκοσι χρόνια μετά την τελευταία φορά που έπαιξε τελικό σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, το "καμάρι του νότου" μετά από μια πολύ καλή χρονιά εντός και εκτός συνόρων, θέλει να δώσει τη χαρά στον κόσμο του, ο οποίος θα την ενισχύσει στα Τίρανα. Ο κόουτς Σλοτ δύσκολα θα βάλει "χαλινάρι" στο επιθετικό παιχνίδι των παικτών του, ενώ το θετικό γεγονός είναι ότι δεν υπάρχει καμία απουσία.

Πιθανή εντεκάδα (4-3-3): Μπάιλοου – Χέιρτραουντα, Τράουνερ, Σενέσι, Μαλάσια – Άουρσνες, Τιλ, Κόκτσου – Νέλσον, Ντέσερς, Σινιστέρα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet