home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | AΝΑΛΥΣΗ | ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Βόλφσμπουργκ - Άουγκσμπουργκ Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά

04 Οκτωβρίου 2020 - 07:57
Αναμέτρηση για τη 3η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα Γερμανίας, με τη Βόλφσμπουργκ να υποδέχεται στη «Βόλκσβαγκεν Αρίνα» την Άουγκσμπουργκ. Το ματς θα διεξαχθεί στις 16:30.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Εκτός Γιουρόπα Λιγκ έμεινε η Βόλφσμπουργκ, η οποία στα πλέι-οφ της διοργάνωσης ηττήθηκε με ανατροπή από την ΑΕΚ με 2-1 στο «ΟΑΚΑ». Οι «λύκοι» ήταν αήττητοι στα οχτώ τελευταία τους παιχνίδια πριν το ταξίδι στην Αθήνα. Κόντρα στον «δικέφαλο» μάλιστα, δέχθηκαν για πρώτη φορά περισσότερα από ένα γκολ μετά από 10 αναμετρήσεις. Στις δύο από τις πέντε πιο πρόσφατες έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5. Αγωνιστικά Νέα: Εκτός οι Πόνγκρασιτς (αμυντικός), Εμπαμπού (μπακ), Γουίλιαμ (μπακ), Ζοάο Βίκτορ (εξτρέμ) και Στέφεν (εξτρέμ). Πιθανό να μην προλάβει ο Καστέελς (τερματοφύλακας). Ο Κόουτς δεν θα είναι στον πάγκο στο σημερινό παιχνίδι, καθώς νοσηλεύτηκε την Παρασκευή στο νοσοκομείο με πρόβλημα στους πνεύμονες. Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-2-2): Πέρφαν – Ρουσιγιόν, Μπρουκς, Γκιλαβογκί, Πάουλο Οτάβιο – Σλάγκερ, Αρνολντ – Κλάουζ, Μπρέκαλο – Γκίντσεκ, Βέγχορστ.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Παίζοντας ιδιαίτερα έξυπνα, η Άουγκσμπουργκ έκανε ήδη την πρώτη «ζημιά» για φέτος, κερδίζοντας την προηγούμενη αγωνιστική με 2-0 την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Το τέλειο ξεκίνημα για την ομάδα από τη Βαυαρία, η οποία έχει κερδίσει και στα δύο πρώτα ματς της σεζόν στη φετινή Μπουντεσλίγκα. Μόλις μία η ήττα που έχει υποστεί στα εννέα τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Μόλις σε πέντε από τις 20 προηγούμενες αναμετρήσεις έχει πάρει τη νίκη η ομάδα που είναι γηπεδούχος. Αγωνιστικά Νέα: Εξαιτίας προβλήματος υγείας δεν θα είναι στο παιχνίδι ο προπονητής Χάικο Χέρλιχ. Ο κόουτς δεν θα είναι στον πάγκο της στο σημερινό παιχνίδι, καθώς νοσηλεύτηκε την Παρασκευή στο νοσοκομείο με πρόβλημα στους πνεύμονες. Ο Μόραβεκ (μέσος) είναι δεδομένο ότι θα απουσιάσει. «Παίζεται» των Λέβεν (μέσος) και Βάργκας (εξτρέμ). Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Γκίκιεβιτς – Φράμπεργκερ, Χάουελου, Ουντούοκαϊ, Ιάγκο – Κεντίρα, Γκρουέσο – Χαν, Γκρέγκοριτς, Καλιτζούρι – Νίντερλεχνερ. ΠΡΟΤΑΣΗ: Απογοήτευση στη Βόλφσμπουργκ, τη στιγμή που η Άουγκσμπουργκ προέρχεται από τρίποντο ψυχολογίας. Επιλογή στο πάμε στοίχημα το με απόδοση 1.78 στη novibet.  

Τελευταίοι Αγώνες

Τελευταίοι 5 Αγώνες
  • VfL Wolfsburg
    vs
    FC Augsburg
  • Τελευταίοι 5 Αγώνες
  • 0%
    Ποσοστό Νίκης
    100%
  • 0
    Γκολ Υπέρ
    3
  • 0
    Γκολ Κατά
    1
  • 0%
    +2.5 Γκολ
    100%
  • 0%
    G/G
    100%
  • 1
    Πόντοι ανά Παιχνίδι
    3
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet